Отговори
# 390
Здравейте, момичета!
Спокойна неделя пожелавам

# 391
Здравейте, момичета!😊

Хайде дано Кенан одобри екипът и да могат да започнат снимките на първи епизод. Да видим и Афра кога ще има сет, да вземат да пуснат някоя снимка, за да знаем, че е там, а не на почивка. 😜

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 11:46 от Lilia*

# 392
  • София
Това, че Кенан одобрява екипът изобщо не го вярвам. 6 месеца къде спа, ако е така.

Афра започвала сет утре, така се говори.

Друго четох сега и пак съм потресена от солотата на Мерт.

Толкова да си обсебен не е нормално. А там много вярват в тези неща. Магии, прокоби 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Затова ни мразят и нас, защото им мислим доброто!

# 393
Те затова и двамата са се накичили с гривни със синьо око. 🙄 За съжаление изтеглиха късата клечка, защото част от солотата им не са в ред.

# 394
  • София
Айде много 🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄 и 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 и за едните и за другите злонамерени откачалки!

# 395
Със сигурност има свестни хора и от солотата, които си харесват Афра и Мерт,и ги подкрепят. Лошото е,че заради откачалките не се виждат тези фенове.
Не мога да разбера за какво се правят тези неща. Какво се опитват толкова да докажат. Че са прави за нещо,ама за какво?
Когато си фен на някой го обичаш въпреки всичко. Каквото и да избере в живота важното е да е добре.
Както казах и преди, много от хората забравят, че Афра и Мерт живеят своят живот, а не техния. Да си го набият в главите това не е техния живот,а този на Афра и Мерт.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 13:16 от Надя Б. Василева

# 396
  • София
Има и много свестни, аз познавам и следвам такива. Просто злонамерените в общия случай са много шумни. На хората, които не четат Х може да им е странно, но понеже всичко идва оттам като информация, няма как напълно да изключиш и да не виждаш ненормалните.

# 397
И един спомен от преди една година Simple Smile
https://x.com/seyferkrhn34/status/1997624368411898312?s=20

# 398
  • София
Предварително пиша, че се шегувам. Аз много харесвам Ханде, но Мерт е зает Wink Видях го в Х, може да има някакви фалшиви новини, защото Ханде си е купила къща в Лондон, а знаем, че Мерт обича този град Simple Smile

# 399
Мистери, колко му е да съберат Ханде и Мерт в двойка. 😁

Майката на Несла и собственикът на страницата с новината и лайка от вчера май се познават. Хвърчат някакви сърца и пресподеляния на сторита. 🤪

# 400
# 401
Новият брой на "Ескуайър".

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 21:46 от Lilia*

# 402
Респект към Кенан,че изглежда толкова добре за годините си. Но аз съм до тук. Не е моят типаж,по който да си падна, да ме грабне.
Едвам му виждам очите на едната снимка Joy Почти ги няма.
Който го е обличал панталоните са му доста къси Simple Smile
И обувките на ток ли са му/ платформа?

# 403
Добър вечер,момичета Hug  Hug  Hug
Няма нищо ново и си предъвкваме старото ей тъй да поддържаме огъня Simple Smile
Дано до края на годината да ни пуснат нещичко от АБИ и вече от новата на там да започнем с чисто новичък хубав сериал. Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray

# 404
  • София
Дано Афра пусне стори от сета утре.

Аз не разбрах защо се карат в Х, че да карат Сема да пише такива неща

Докато качвах снимката се загледах в преглежданията, защо са толкова много 🤔

Общи условия

Активация на акаунт