Отговори
# 45
Мале, вярно,от няколко дни нищо няма за АБИ от светове. Да не са почивка? Ама каква почивка като те още не са почнали. Ако сега не наваксат със снимките,кога.

Още малко Сейфер сезон 1 от същият епизод Simple Smile

# 46
Според мен имат проблем със сценария, щом чак се е стигнало до напускане на сценарист още преди старта. Нямам друго обяснение за такова затишие.

# 47
  • София
Не знам и аз, преди всеки ден имаше сторита с бомби, сега нула. Аз продължавам да съм в очакване и Афра да я снимат с някой. Все ми е тая, дано поне е усмихната.

# 48
Предлагам да пробват с нещо различно, защото това вече не помага за взаимодействието. Всички го разбраха само Шнура не.🤪

# 49
  • София
Е как са го разбрали, вижте, че явно и тази седмица няма да решат за сериала на АТВ във вторник, защото днес са пуснали слух, че главните се залюбили. Правят и актьорите и феновете на маймуни.
Турците това искат, драми в сериала и реала. Или поне преди са го искали, защото сериалите с най-висок рейтинг нямат такива. Но продуцентите са свикнали така и до откат ще повтарят едно и също.

# 50
Щом са ги залюбили явно няма да им спират сериала.🤣

# 51
Няма да посмеят да снимат Афра с мъж. Ще рискуват да я линчуват хората бая.
Турците харесват мъжа да е играча. А жената да си седи вкъщи и да си върши нейните женски неща. Или в случая на актрисите им гледат дрешките,къде ходят, какво правят, бижута, и т.н.
Афра я криеха цяло лято. Показваше са само като беше навън и вършеше някакви ежедневни неща. На плаж,на кафе,на барче, на почивчица с приятелите, на фризьор,на ветеринар и т.н.
Мерт го направиха играча междувременно. Чуди се с коя да се хване, всеки ден да е различна.
Има ли турски актьор, който не са го изкарвали женкар? Мисля, че няма такъв. А за жена да сте чували да са я изкарвали межкарка? Това се харесва на турците,това гледат, затова се правят тези панаири.
Така си обяснявам аз нещата,но може и да бъркам.

# 52
  • Яко в Матрицата...
То беше ясно, че ония по АТВ ще ги "залюбят". Нали Йозге изтри снимките си с оня Бурак Joy Този Халит поне е по-симпатичен.

Наде, нали Мерт е свободен мъж? Значи не дължи никому отчет за връзките си. Как ще изглежда в очите на другите - това си е негов проблем. Същото важи и за Афра. Да не стане грешка Wink

На Чачо как му проследиха от до изпращането от яхтата на завоеванието... Пък сега ох, ах колко били влюбени с Аслъхан...

# 53
Мерт може да ги зарязва по хавлия, по без хавлия, пред заведението, грам не ми е жал за тези булки. Доброволно са се съгласили да участват в театрални постановки, взели са немалко пари за участието си и хич не ги съжалявам. Ще търпят костенурки, камери в лицето и т.н., а като не им харесва да не са се хващали на хорото.

Рени, вярно Чачо много го дъвкаха тогава. 😂

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 17:38 от Lilia*

# 54
  • Яко в Матрицата...
Чачо обаче е Жентълмен Joy Ако я беше зарязал насред морето, е тогава какво дъвчене щеше да има, ум да ти зайде Joy Изпрати си я човекът, не мога копче да му кажа. Мерт да се учи от по-големите Joy

# 55
Чачо обаче е Жентълмен Joy Ако я беше зарязал насред морето, е тогава какво дъвчене щеше да има, ум да ти зайде Joy Изпрати си я човекът, не мога копче да му кажа. Мерт да се учи от по-големите Joy

Може с Чачо да са имали уговорка да я изпрати. 😄 Сигурно нашите "севгилита" не са доизпипали договора като са го подписвали.🤪

# 56
  • Яко в Матрицата...
Тия като са чули Мерт и само са питали къде да подпиша Stuck Out Tongue Winking Eye Нищо не са чели JoyJoy

Шегувам се, не знам кой какво прави, подписва, договаря, кое е истина и кое не е... Само гледам сеир Wink

# 57
Не се казва само едно магаре Мерт в Турция. Пък и на тяхната подкупна журналя, която е под строй аз доверие й нямам какво са чули. Накрая тази жена ще се окаже случаен минувач, който си се е карал с някой по телефона. Нищо общо с Мерт наш Joy
Но нека видим и клипа в събота.
Да не стане обаче като преди години с един репортаж - уж Мерт беше по жени и си тръгна сам и пиян. А после се оказа, че беше с Афра и компания там и си тръгнаха заедно. Взе си я Афра прилично с колата нали Wink
Та ей така лъжат!

# 58
Добър вечер,момичета Kissing Heart
Няма нищо ново ни за "АБИ" ни за "Юсуф" и само драмата с Мерт продължава да се вихри с пълна сила. Angry
Чака се видео да излезе в събота ,първо да видим дали ще има такова ,защото май не е сигурна тая работа доколкото разбирам и ако и когато излезе това въпросно видео тогава ще го видим какви ги е вършил наш патрон. Simple Smile Като ги знам тия от от тия предавания как си правят предаванията как си монтират материалите сигурно една минута действие ще бъде повторена двайсетина пъти с музикално оформление и разни звузци и ще сложат предистория на другите чапкънски деяния на Мерт и ей ти на видеото готово.
А момичето няма нужда от съжаление защото много добре знае какво прави с кой е и за какво е там .Толкова са им напреднали отношенията ,че да му вика любов моя ,а Мерт да не се сети да и звънне и да каже ,че има папараци и или да си тръгне сама или да изчака или да свие в някоя уличка.Има нещо не както трябва в цялата ситуация ама да видим първо видеото и после да почваме да я жалим девойката и да плюем по Мерт.
Днес видях нещо много сладко в Х,поздрав от сладко детенце за Денят на благодарността ,ние не го празнуваме тоя празник но детето е сладурче и хубавичко пее.

https://x.com/Meche0410/status/1994052100372722111?s=20

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 20:05 от Eny87

# 59
Радвам се, че "новините" за Мерт са с разни моми, че помните ли периода, когато питаха Афра "Мерт гей ли е?" ( на какво съм доволна вече, не е истина Simple Smile ).
    Та тези дни мярнах тази снимка ( колко е истина не знам). Момчето в ляво е участвало в техния "Стани богат" и знаейки приликата си с Мерт, започнал да копира неговия говор, походка, но не му се получавало особено.

Общи условия

Активация на акаунт