Отговори
# 30
Сейфер, сезон 1 Simple Smile

# 31
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро

Ами така е, единият дето е първи е перфектния съпруг и баща, пее и свири на китара по събития и т.н. Нашият е кур*ар.

Ами явно той от лятото не иска да избяга от това си амплоа . Не мога да повярвам как и двамата с Афра позволяват на Шнура да ги прави за смях, не само пред цяла Турция ами и отвъд

# 32
Здравейте, момичета!😊

Нашите са големи звезди, но гледам, че миналия и този сезон малко по малко ги избутват, като първо това направиха Озан и Синем, а сега и Ава и Бурак, които са абсолютен хит в момента. Сериалите им са на върха, хората се вълнуват от тях, но най-важното е, че никой не им обсъжда личния живот, затова пък нашите само с това ги обсъждат. 🤪 Те се следват-отследват, разхождат аксесоари, заиграват се с феновете и накрая се наиграха хубавичко. Гледам, че и излизането на афиша на АБИ не е извел Афра до първото място и то при положение, че сериалът й чука вече на вратата. Дали Шнура ще забележи, че похватите, които използваше 3 години вече не действат за любимото му взаимодействие?🤔

# 33
  • Яко в Матрицата...
Добър ден Simple Smile

Шнура гледа вече в друга посока. Нашите са на заден план, Лили Grinning

# 34
Мда, има си нови златни кокошки и това което му даваха Афра и Мерт сега му го дават други. Като добавим и печалбите, които ще завалят от Лос Анджелис и Лондон и картинката хептен се изяснява.

# 35
  • София
Дано му донесат и другите толкова много пари.
Аз си чакам видеото с театъра. Нещо изведнъж ми стана интересво какво са сътворили. Че чак тази сутрин и аз прегледах снимките, абстрахирайки се от нещата, които четох и определено се забелязват интересни неща. Особено тази, на която девойката подминава спрялата кола на повече от метър разстояние. Но ще изчакам до събота все пак.

# 36
Здравейте, момичета!
Пожелавам прекрасен ден, въпреки дъждовното време Simple Smile
Намерих на Афра снимката, която харесвах за профилна на Инстаграм

За нещата около статията с Мерт след като ми мина и аз почвам да забелязвам несъответствия. Основното - не може за няколко дни толкова да порасне косата на Мерт. Като го хванаха в задръстването беше къса,как изведнъж е толкова дълга.
Дано видеото в събота не е фотошоп като постерите на АБИ Joy
Струва ми се,че и статията е един голям Фотошоп Stuck Out Tongue Winking Eye

# 37
Ситуацията с предното му "севгили" беше "На ти една костенурка", а сега като гледам тази и това няма да получи. 🤪

# 38
  • Яко в Матрицата...
Ситуацията с предното му "севгили" беше "На ти една костенурка", а сега като гледам тази и това няма да получи. 🤪
JoyJoyJoy

# 39
Явно само Афра до момента е заслужила специалното отношение. Каквато и да им е била връзката. Беше Мерт кавалер,миличък,нежен, подарява цветя, гушканици,туй онуй Wink
Новите мадами получават крак в лицето и зарязване на сред пътя. Явно толкова са заслужили Joy

Пак Сейфер сезон 1
Този епизод ми е един от любимите от сезона.

# 40
Явно само Афра до момента е заслужила специалното отношение. Каквато и да им е била връзката. Беше Мерт кавалер,миличък,нежен, подарява цветя, гушканици,туй онуй Wink
Новите мадами получават крак в лицето и зарязване на сред пътя. Явно толкова са заслужили Joy

Пак Сейфер сезон 1

Защото нея я е обичал истински, а тези са някакви кръпки

# 41
  • Яко в Матрицата...
Докато не започне А.Б.И., ще има да гледаме шоу. Мерт или пак ще изчезне задълго, или ще се появи да каже "няма такова нещо" и пак ще изчезне задълго GrinningSunglasses

# 42
Малко да се позабавляваме. Едни забавни фенартчета Simple Smile
Кралят и кралицата

И малко коледно настроение

# 43
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Докато не започне А.Б.И., ще има да гледаме шоу. Мерт или пак ще изчезне задълго, или ще се появи да каже "няма такова нещо" и пак ще изчезне задълго GrinningSunglasses

Рени очаквам точно с такова изявление да "гръмне" скоро . Циркът става все по-интересен

Скрит текст:

Наде и на мен, ама що рев съм изревала с тях

# 44
  • София
Аз очаквам всичко - от няма такова нещо до това да се появи с някоя инфлуенсърка за месец или два.

А някой знае ли какво става със сета на АБИ. Никакви новини от седмица поне, снимат ли тези хора или го замразиха този проект. Виждам, че карат феновете да се занимават с Мерт, ама те май само на Афра солотата го правят.

Общи условия

Активация на акаунт