Отговори
# 15
Слагам рейтингите на конкуренцията на АБИ във вторник вечер. 🤪 Кралят свършва след 2 епизода, а Бахар го местят в неделя и ще останат тези двата.

# 16
  • София
Лили, няма как да останат тези двата, защото единия е по АТВ.
На мястото на Бахар слагат друг сериал.
Ако ще спират този с Йозге трябва да го обявят днес или утре.

# 17
И двата ще ги спрат според мен. Във вторник всички сериали, които в момента се излъчват са с ниски рейтинги.

# 18
  • София
Ами не знам, аз вече не мисля да чакам и да правя прогнози, края на ноември е, още няма дата за АБИ.

# 19
Ами не знам, аз вече не мисля да чакам и да правя прогнози, края на ноември е, още няма дата за АБИ.

Ей къде е 01.01.2026 г., има време да го пуснат. 😂

# 20
  • Яко в Матрицата...
И аз мисля, че А.Б.И. скоро няма да е на екран. Много проточиха нещата, поне един тийзър да пуснат, ама йок...

# 21
  • София
Новини около ОГМ

# 22
MysteryG, благодаря за юбилейната тема.
Нека изпълним страниците с много информации, фотоси и интересни коментари за нашите патрони.
Надявам се повече да се коментира за успехите в работата на Афра и Мерт, отколкото да се натрапват папарашки измислици.

# 23

После защо му играели по свирката. Не знам как ги убеждава, но включително актьор от ранга на Кенан търпи всеки ден да излизат новини за ботокса му, подигравки с възрастта му и т.н. Явно им чертае някакви невероятни планове за бъдещето. 😄

# 24
  • Яко в Матрицата...
Да се изкажа и аз за профилната снимка на Афра 😄 Жената си има предпочитания и смятам, че феновете ги уважават. В този период от живота си е харесала това, а може и да има друга причина да я сложи, за която не знаем.

От друга страна, всеки има право да каже това ми харесва, това не. Афра е обществена личност и както се коментират дрехите й, така може да се коментира и този детайл. На въпроса харесва ли ми или не ще отговоря така: ползвала е доста по-забавни и най-вече позитивни снимки за профила си. Дали ще я смени?  Надявам се 🤣🧿

# 25
Афра имаше една профилна снимка с направена една муцунка. Много ме кефеше. Не мога да я намеря нещо в момента,но беше от този ивент.

Много беше сладка Simple Smile

# 26
# 27
  • София
Ами така е, единият дето е първи е перфектния съпруг и баща, пее и свири на китара по събития и т.н. Нашият е кур*ар.

Сега пишат, че щяло да има репортаж по Канал Д. Защо ли точно там, където беше и летния репортаж и където се говори, че ще излъчват Юсуф 🤔

# 28
Нека продължава да се прави на палячо.
И Афра и Мерт вървят чудесно ! Страхотно се справят Simple Smile

# 29
Охооо, вече сме в новата къщичка! 🧿 Като за края на годината, работа при бол и едвам успявам да ви изчета. Благодаря ви прекрасни момичета за споделеното! 😘
Мистери, благодаря за прекрасната тема! 🌹

Общи условия

Активация на акаунт