Отговори
# 450
  • София
Клипче с Наги от фотосесията вчера

https://x.com/toxiicneeds/status/1998569751669510613

# 451
Добро утро, момичета!😊

В дизи сектора става все по-трудно. Вече няколко сериала са отменени, заради увеличаващи се разходи. Вчера писаха, че актьорите от "Ben Leman" са се съгласили да им намалят хонорарите, за да може да продължат да снимат сериала. Изобщо навсякъде е криза.🤕

# 452
  • София
Билал е споделил стори с главните в Рибарчето и е цитирал Емре:

„През моята 30-годишна кариера рядко съм виждал такава хармония на снимачната площадка. Имахме много прекрасни моменти. Беше забавна обстановка, пълна с смях.“

Емре го е пресподелил преди малко

Радвам се, че най-после разбраха, че е по-добре да използват стария фендом за новите проекти на Афра и Мерт, а не да ни занимават непрекъснато с лични драми.

# 453
Както са почнали да не вземат да пуснат и прощалните си постове за Рибарчето, които така и не благоволиха да отправят към феновете. 🙄 Не мисля, че ще могат да разчитат отново на стария фендом, защото него вече го няма. А и твърде много бие на очи кога се сещат за него, а това не говори добре за тях.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 13:02 от Lilia*

# 454
Здравейте и от мен момичета! Хубав ден пожелавам Simple Smile
Късно се сетиха за фандома на Рибарчето. Вече го унищожиха с гупости,недомислен ПР. Обидиха хората и сега как очакват да ги върнат? Всички харесваха и подкрепяха Рибарчето, заради Афра и Мерт. А те с тези заигравки и ПР-и за личния живот и как не желаят феновете на Афрам. Сега какво - елате,че ми трябвате. Като ти трябват всички зрители и фенове не ги обиждай и отблъсквай от себе си. Много тъпо постъпиха Онур и сие. Всеки умен ще пренасочи едни фенове към друг проект, така няма да губи зрители. И това го казвам аз, обикновен човек, който идея си няма от тази сфера. Едва ли тези работещите не го знаят. Е тогава защо не го направиха. Ядосвам се,че така тъпо постъпват с нашите Афра и Мерт. Прецакват ги с тия схеми Sad

# 455
  • София
АБИ сет, от режисьора

https://www.instagram.com/p/DSFMlKojOTv

С Дирен

# 456
Малко разкош.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 15:58 от mimi 65

# 457
  • София
ДеФакто са спечелили награда за лице на марка с Афра

А Сезер и Афра са харесали поста на режисьора

# 458
Подкастът с Афра ще бъде в понеделник в 12 часа. Наше време ще бъде в 11 часа.

Добавям класацията на Adba за мъжете. Мерт е на второ място. Аз си чакам първото място Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 21:10 от Надя Б. Василева

# 459
Мислех, че списание като GQ държат някакво по-високо ниво, ама тц. 😁 Принтерът спечели за  "Най-добър актьор" за 2025 година. 😎 В Х вече му се подиграват, че само за "Актриса на годината" не е печелил, защото това сигурно му е 30-та награда за последната 1 година. 🤪 Някои си влагат парите в недвижими имоти или пътешествия, а Принтера в награди. 😂 Жалко, че с пари не може да си купи и рейтинг и ще кретат с 3-4. Ама поне Несла ще е доволна и ще спи спокойно тази вечер. 😜

# 460
  • София
Аз за принтера четох предложение да го изпратят на Евровизия. Той само този месец взе над 5 награди. Но тази вечер е голяма излагация наистина. Има къде къде по-заслужили актьори и то не един или двама.

# 461
На Принтера така наречените уж успехи са му само на местно ниво. А и си личи, че са нагласени. Кой знае колко е платил да получи всички тези награди. Не е и кой знае какъв актьор. И сериалът му е с рейтинг едва 3-4 . Това си е изцяло мое мнение. Но този човек за мен е много зле. Турците се излагат с техните награди. Поне да дадат на някой, който наистина е заслужил, допринесъл с нещо да популяризира турското изкуство.
Ето ви мъж на годината, който заслужава наградата Heart

# 462
Още малко красотички

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 23:25 от mimi 65

# 463
Аз за принтера четох предложение да го изпратят на Евровизия. Той само този месец взе над 5 награди. Но тази вечер е голяма излагация наистина. Има къде къде по-заслужили актьори и то не един или двама.

И там ще бъде първи.😜

# 464
  • София
Айде сега клюки и предсказания от Х по нощите. Скоро щяло да се случи нещо интересно 🤔
Предния път бяха големи глупости като написаха така, да видим този път.

Общи условия

Активация на акаунт