Отговори
# 600
  • София
Афра и Дирен на сет

https://x.com/i/status/2001673650026754333

Аз да ви кажа се вълнувам за фрага почти толкова, колкото за фраговете на Рибарчето. Много ми е любопитно какво ще покажат.

# 601
# 602
  • София
Ох, Албенка, липсваше ми това 🥰

Най-после, линк за YouTube

# 603
И на мен многооооо MysteyG.
Е как ви се струва фрага ?

# 604
  • София
Автоматичен превод от английски

Линк

https://x.com/i/status/2001704513388908980

# 605
  • Яко в Матрицата...
Ч: Аз не израстнах като нечия дъщеря. Няма майка, няма баща. Някой трябваше да защити по-голямата ми сестра. И след като животът се отнасяше така несправедливо с мен, станах адвокат.
Д: Докато си правиш планове, приятелят, наречен живот, отдавна е написал историята ти. В моята история, за разлика от твоята, имаше огромно, пренаселено и властно семейство.
Ч: Имаше? Къде са сега?
Д: Ето там. Но аз винаги бях на отсрещния бряг.
Ч: Как човек не може да избира някои неща, когато се ражда, нали?
Д: Не се ли проваляме на изпита най-много заради нещата, които не сме могли да изберем?
Ч: Проблемите идват или от най-слабото ни място, или от това, което си мислим, че е най-силното.
Д: Някои рани нито можеш да отвориш, нито да ги зашиеш...
Ч: Като семейството ли?
Д: Като семейството.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 10:30 от Reni 🧿

# 606
На мен също ми липсваше, момичета. Рени, благодаря за превода.🌹 Афи е красива, диалогът ми хареса, макар че признавам си аз очаквах, че ще видим повече от героите и повече динамични сцени.
Желая от сърце успех на проекта и в частност на Афи и Дирен. Обичам ги тези двамата. ❤️🧿

# 607
  • София
Благодаря, Рени Revolving Hearts

Общо взето в момента повечето коментари, които виждам са свързани отново с възрастовата разлика. На места са ползвали филтър, но на места няма и е супер очевидна.
Каква според вас е ролята на броеница, не ги ли ползват по-възрастни мъже или аз просто съм останала с това впечатление.

# 608
  • Яко в Матрицата...
Благодаря, Рени Revolving Hearts

Общо взето в момента повечето коментари, които виждам са свързани отново с възрастовата разлика. На места са ползвали филтър, но на места няма и е супер очевидна.
Каква според вас е ролята на броеница, не ги ли ползват по-възрастни мъже или аз просто съм останала с това впечатление.
В Морето младежите са си бая религиозни. Няма броеници, поне аз не съм видяла, но при проблем, ходят да се молят в джамията...

Засега съм на мнение, че ще имаме пак фиктивен брак...

# 609
Рени, благодаря за превода.
Кратък е тийзера, но Афра си е Афра. Кенан  доста е загубил от чара си.
Не съм особено впечатлена след многото очаквания за нещо по различно, но това е началото.

# 610
Рени, благодаря за превода!
Очаквах по-динамичен трейлър. Поне като за първи и че трябва да ти грабне интереса. Иначе на снимките зад кадър ми слагат Годзила Grinning
Афра както винаги е страхотна. Неземна красота.
Друго не мога да кажа положително,поне засега. Не ми грабна интересът тийзъра. Не ми харесва как седят един до друг Афра и Кенан. С Дирен по ми харесва. Разговорът не ми е кой знае какво също. Слаба работа за мен. Или аз съм проблемът и съм станала много критична.
Въпреки всичко желая много успех на Афра и АБИ.

# 611
Привет момичета.Рени,благодаря за готиния превод.Гледах трейлъра с руско субтитри,но не звучеше така добре и задълбочено като твоя превод.И аз очаквах някак си по друг Кенан,но за съжаление разликата е очевадна.Дали защото Афра сияе и е толкова нежна,млада и красива.Ако Тютюнджу застане до нея просто ще е някакъв огън.

# 612
Рени, благодаря за превода!
Очаквах по-динамичен трейлър. Поне като за първи и че трябва да ти грабне интереса. Иначе на снимките зад кадър ми слагат Годзила Grinning
Афра както винаги е страхотна. Неземна красота.
Друго не мога да кажа положително,поне засега. Не ми грабна интересът тийзъра. Не ми харесва как седят един до друг Афра и Кенан. С Дирен по ми харесва. Разговорът не ми е кой знае какво също. Слаба работа за мен.Или аз съм проблемът и съм станала много критична.
Въпреки всичко желая много успех на Афра и АБИ.

И аз си помислих, ако не виждахме Афра и Кенан /а неизвестни актьори/ някой щеше ли да е привлечен от този тийзър? За толкова време  слабичко първо представяне, дано е впечатляващ първият епизод и дано не го проточат началото във времето.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 22:00 от teya123

# 613
  • София
Според мен това е просто тийзър, предназначен за тв публиката. Тази сцена е много вероятно да не съществува в сериала. Проблемът е, че това се чака от септември и нещата, които си говорят, се знаят от много време в социалните мрежи. Въпросът е какво ще решат лелите, дето нямат Х и Инстаграм. Има добро взаимодействие в Х, но не знам колко са очаквали.
Освен това смениха тактиката и навсякъде пише актьори в главните роли, не точно партньори. Поне на няколко места ми попадна. А и то химия няма, ако някой вижда, евала.
На мен ми приличат на баща и дъщеря, аз си държа на първоначалната теория.

Лютфие е качила стори

# 614
Аз от минута и малко не мога да преценя има ли химия. Добре си говорят, хубаво се гледат. Въпросът е защо се показва точно това. От всичко, което можеше да се сложи в първи трейлър ни се показва точно това. За мен не е случайно. Почти съм сигурна, че каквито и да ги пишат Чаала и Доган бомбите ще са при тяхните взаимоотношения.
Мистери,ако се окажеш права и са баща и дъщеря, ще трябва да пиша извинително писмо,че съм обещала.
С това моето мрънкане ще трябва да се постарая да е произведение на изкуството Joy Може да поискам помощ от Chat GPT  Joy
За следващите трейлъри на АБИ си чакам Годзилата и Втората световна война Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт