Отговори
# 615
  • София
Ако съдим по заглавието ще са брат и сестра. Няма как да е случайно това - кой ще е аби-то?

# 616
Има логика да ги изкарат брат и сестра. Въпреки, че героят на Кенан и без Чаала си е батко. Има си братя и сестри,ще стане глава на семейството. АБИ отвсякъде Simple Smile
Скоро ще се види какво ще го бъде като почне дизито.

Пожелавам лека вечер от мен!

# 617
  • София

Чакайте да ви кача едни снимки на Афра с баща й

# 618
Едно хубаво изпълнение с което са озвучени много клипове от красивия Истанбул.
Вече няколко часа се наслаждавам на красиви места от този мегаполис, а и озвучаването
допълва удоволствието.
https://www.facebook.com/reel/862001226799093

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 00:28 от Катерина49

# 619
Добро утро, момичета!
Хайде честит петък Simple Smile

# 620
Здравейте, момичета!😊

Рени, благодаря за превода!🌹

Очаквах повече да се постараят за тийзъра. Голямо снимане снимаха и накрая само това. Иначе играта на Афра и Кенан ми хареса, добре стоят......поотделно. 😁

# 621
  • Яко в Матрицата...
Добро утро, хубав петък! People Dancer

Променен ми се струва батьо, не мога да кажа какво точно, но е различен някак си...

Чета тук-там разни анализи и мнения. От осанна до разпни го... Аз го намирам за прибързано. Има време, нека се разгърне историята, нека видим кой за какво се бори, историите на другите герои. Нали Афра каза, че наличието на ансамбъл от различни истории я е привлякло в този проект.

Много са сладки, както са си така естествени Heart EyesHeart EyesHeart Eyes🧿🧿🧿

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 11:11 от Reni 🧿

# 622
На Афра не знам кой фризьор й е скопосал така бретона от двете страни с различна дължина, ама да го уволни веднага. 🥴 Иначе е много красива, както винаги.

# 623
  • София
Аз тъкмо за косата идвах да пиша. Възможно ли е сестра й да е болна от рак и тя за съпричастност да е тръгнала да си реже косата. Защото е супер очевидно, ето по-голяма снимка

Актрисата, която играе сестрата се подстрига много късо миналия месец, не знам дали помните.

Вчера са снимали в дома на Чаала

А днес, актьорът, който играе големия брат е показал, че снимат втори епизод

# 624
  • Яко в Матрицата...
Всичко е възможно, Мистери. Но... така ще натиснат твърде много бутони по едно и също време. Не ми се струва разумно.

# 625
Сема е писала, че скоро ще има инфо за проекта на Мерт. 😎

# 626
Американски доктор по повод негово изскедване при публикуване на статията и резултатите,е сложил снимка на нашите Афрам/ Сейфер
Случайно разбира се Simple Smile

# 627
  • София
Браво на доктора 😊

Рени, чудя се защо иначе ще се грижи за по-голямата си сестра. Първоначално мислих, че може да е психичен проблем. Още не го изключвам, но това с косата е твърде подчертано, че да е просто от прическата.

Демет Акалън е пожелала успех на Афра

Мен в момента друго започна да ме притеснява. Имам усещането, че тейзетата от тотала нямат нищо против да си гледат набора с някоя девойка, в романтичен смисъл.

# 628
  • Яко в Матрицата...
Не мога да оправдая тази лоша подстрижка с каквото и да било развитие на сценария. Но не смятам, че това е някакъв проблем. Коса расте, пък и може да се връзва, навива, няма грижи... Просто този фризьор да вземе да върне парите, които е взел.. Joy

Иначе Афра си е като капка Heart Eyes

# 629
Не съм от разочароващите от тийзъра. Все пак това е намек около какво ще се върти сериала, тези кадри може и изобщо да не ги видим и да са заснети специално за тийзъра. Мен друго не ми харесва, Кенан. Ама грам... Изобщо нито ми стоят добре един до друг, а като се замисля, че може и да имат любовни отношения ми се гади....  Дано не дано.... Поне се надявам на динамична и интригуваща история. Иначе Афра е прекрасна. Дори в тези кратки секунди това момиче докосва с таланта си.

Общи условия

Активация на акаунт