Отговори
# 690
Страхотна новина за Афи! Много се радвам и се гордея с нея. Напълно заслужено и нека ни изненадва с още много вдъхновяващи проекти и кампании.

# 691
Още едно стори от Афи 🌹

# 692
Страхотната новина наистина! Браво на Афра! Пожелавам й още много големи договори, като и тя да не пуска кокала дълго време Simple Smile
Много добро начало на тази празнична коледна седмица.
Пожелавам да имаме само хубави новини за Афра и Мерт. Както за професионален план, така и за личен!
Пу пу пу Да не са им уроки

# 693
  • Яко в Матрицата...
За Афра новата година вече започна People DancerPeople DancerPeople Dancer

# 694
# 695
  • София
Сезееер 🥰😍

# 696
Днес е ден на лайкове и коментари…
Ето и от амджата ми…. 🥰

# 697
И поздравления от Хира за Афра

# 698
Лайк от тате, Мерт се е отчел.😏

# 699
  • София
Брей и Ураз е писала. Не помня откога не е качвала нищо, особено пък свързано с реклами

# 700
Още лайкове за Афра Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 13:56 от Надя Б. Василева

# 701
  • София
Още нещо от стаята на Сема вчера. Потвърдила е лошите слухове за казармата на Мерт. Явно това, че са го тормозили и е имало наказани е вярно. Тогава се писа, че ако той е бил отвърнал са щели да го оставят там за по-дълго.
Припомням, че по това време се разигра циркът с Афра и Окан. Въпреки, че тя веднага отрече, можем да си представим само мъже на едно място какво са говорили.
Това за казармата е тръгнало от въпрос защо Мерт е бил 10 дни в Италия. Сетих се, че като ги снимаха в онова панорамно кафене с Мирай се чу, че точно това им е темата на разговор.

# 702
Мистери, благодаря!🌹

Не знам Мерт защо им е обърнал внимание на глупостите на онези от казармата, че чак да му се отрази на настроението?

# 703
Мистери, благодаря!🌹

Не знам Мерт защо им е обърнал внимание на глупостите на онези от казармата, че чак да му се отрази на настроението?

Ами издразнил се е че говорят лошо за Афра

# 704
Мистери, благодаря!🌹

Ами издразнил се е че говорят лошо за Афра

Представи си какво представляват, за да се бъзикат по такъв начин. При подобни хора действа единствено игнор и нищо друго, нито ще ги убеди, нито ще ги превъзпита.

Общи условия

Активация на акаунт