Отговори
# 705
  • София
ОМГ 😲😲😲

Едит: Махнал ги, на две публикации са били лайковете в страницата на Сезер 🤣🤣🤣 Видях поне 5 различни скрийншота, но при мен не излязоха, бърз е бил 🤣

# 706
Привет,момичета.Аз не съм много в час с модата и рекламите,но големите марки като "Булгари" ги знам.Щом казвате,че това е голямо постижение за Афра се съгласявам с две ръце.Обаче аз искам да си я гледам във филми или сериали.Едни такива рекламни снимки не ми пълнят много сърцето.Освен на красотата и искам да се наслаждавам и на таланта и.Радвам се,че поне от финансова гледна точка ще е супер.Чакам с нетърпение новите и сериали.

# 707
ОМГ 😲😲😲

Едит: Махнал ги, на две публикации са били лайковете в страницата на Сезер 🤣🤣🤣 Видях поне 5 различни скрийншота, но при мен не излязоха, бърз е бил 🤣

Сигурно не е видял, че лайква Афра. 🤣🤣🤣 Хира и Али рядко се включват, а днес са на линия.😏

# 708
  • София
Емре Юнал е правила снимките за фотосесията, невероятна е, дано винаги й ги прави тя

Иначе това са писали на Ирем за лайковете на Али

# 709
Солотата на Афра непрекъснато тормозят амджата, като му пишат невероятни глупости в Инстаграм. 🤮 Държат му сметка за всевъзможни неща, искат му обяснения и т.н. 🤪 Тате обаче е бетон.💪 😎

# 710
Солотата на Афра добре ли са? Че кои са те,та да държат сметка на този или онзи. Ало, никой не ви е длъжен. Всеки е свободен да харесва каквото си пожелае.
Ужас,мале колко болни мозъци има на този свят Hushed
Малко Сейфер/Афрам за разкош

# 711
Добър вечер,момичета Heart
Ехааа,много хубава новина за Афра и "Булгари" Hands Clap  Дано им е дълготрайно и ползотворно сътрудничеството и дано Афито да подпише още много  договори с други престижни  марки Hands PrayFlowers Four Leaf Clover  Hands PrayFlowers Four Leaf Clover  Hands PrayFlowers Four Leaf Clover
Мистери мерси за инфото Kissing Heart
Повтарям я снимката ама тук много ми харесва Афра-красива и усмихната ,а Булгари просто са направили най-добрия възможен избор с нашето красиво цвете. Heart

# 712
Репортери са видели Афи и Наги.

# 713
Добро утро, момичета!
Днес последен работен ден и после почивка Simple Smile

# 714
  • София

Сема е писала, че е жалко, че не са я хванали в неделя вместо снощи Simple Smile

# 715
Отдавна не съм пускала ИИ
Та сега предпразнично, пускам малко Simple Smile

# 716

Сема е писала, че е жалко, че не са я хванали в неделя вместо снощи Simple Smile

Здравейте, момичета!😊

С кой ли е била в неделя, чудя се и не мога да се сетя. 😄

# 717
В това предаване са коментирали снимките на Афра.
Като цяло навсякъде е изключително харесана Афра като рекламно лице на тези бижута. Heart
Много добър избор са направили с нея.
https://x.com/i/status/2003380866899468384

# 718
Протежето и тя се появи с похвали.

# 719
  • Яко в Матрицата...
Афра наистина придава съвсем друг имидж на тези бижута. Аз харесвах само една тяхна серия, но сега виждам, че и една друга е доста ефектна и оригинална. Много, много се радвам, че избраха Афра Heart EyesHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт