Отговори
# 90
  • София
Както някои казват в Х, краят винаги е ясен. Айде да видим, АР е от тези, дето обичат да дойдат и да кажат - аз казах ли ви. Чакам я от доста време да го направи.

Датата на туита не е оставена случайно Wink

# 91
Ето някои коментари от Х, какво разказват жените, които снощи са видяли Мерт и са си говорили с него.
Много харесаха тези жени, страхотна организация Simple Smile

# 92
  • София
И аз четох доста такива туитове, как пратили поздрави на Афра и той нищо не казал, само се усмихвал в типичния му стил.

Ами ще чакаме да видим, аз от толкова панаири загубих надежда за нещо хубаво скоро.

# 93
Добре, че тези мадами не са били срамежливи и са отишли да си поговорят с Мерт, че няма само рускините да се вреждат.😄

# 94
Мистери,недей така, хората вече започнаха да мечтаят пак за сдобряването им Joy

# 95
Май освен Мерт са приклещили и Ясир да си говорят и с него.😂

# 96
Аз продължавам със Сейфер сезон 1

# 97
  • Яко в Матрицата...

Още не са открили марката на часовника 🤣

# 98
Някои които гледаха видеото с въпроса за Афра чуха ли Мерт да казва тихо че няма такова нещо че са приятели с Афра, защото на доста места го пишат че Мерт го е казал тихо, аз например не чух нищо такова, но анти Афрам явно е чул това което иска да чуе

# 99
  • Яко в Матрицата...
Щом казват, значи го е казал Sunglasses

# 100
Щом казват, значи го е казал Sunglasses

Разбира се, всичко което им отърва е добре за тях

# 101
  • Яко в Матрицата...
Хич да не ти пука, кой каквото иска да си пише.

# 102
За Юсуфи ще е заформил къдриците.😄

# 103
Както съм казвала и преди - всички гледаме едно и също,но виждаме различни неща. Или всички слушаме едно и също,но чуваме различни неща.
Кратката версия - на кой каквото му отърва и каквото му се иска 😃
И мисля, че е много в темата да сложа тази муцунка от Афра Simple Smile Пасва идеално

# 104
  • София
Някои които гледаха видеото с въпроса за Афра чуха ли Мерт да казва тихо че няма такова нещо че са приятели с Афра, защото на доста места го пишат че Мерт го е казал тихо, аз например не чух нищо такова, но анти Афрам явно е чул това което иска да чуе

Казва нещо, със сигурност не е това, което им се иска. Снощи ми попадна в коментар на туркиня, но не го запомних. А и Рени е права, да си пишат каквото им изнася. Само не знам накрая какво ще измислят и как ще извъртят нещата, когато ги "сдобрят".

Общи условия

Активация на акаунт