Отговори
# 105
Онур Акай има нова статия
Насочена е към Антифеновете
Да отбележа, че самият автор така е написал, че тази статия е насочена към тази група.
https://www.onurakay.com.tr/makale/mert-ramazan-demir-ve-afra-sa … kin-gizlenen-yuzu

# 106
  • София
Актрисата, която играе сестрата на Чаала е с нова визия.

Снимката е качена преди около час, Афра я хареса преди малко.

# 107
Привет, момичета  Kissing Heart
Рени,мерси за превода  Heart
Афра каза ,че всичко е приключило,Мерт казва ,че е сам ,емиииииии добре след като го казват така да е  Simple Smile Ще поживеем и ще видим какво ще се случи на там.
На любовния фронт уж нещата са ясни ,дано по отношение на работните им ангажименти на тия нашите да има по голяма яснота в най-близко бъдеще. Hands Pray Почнаха вече един по един да окапват някои от сериалите точно сега е времето да се включат в надпреварата първо "АБИ" ,а Юсуфи като му се накъдри още повече косата и той ще влезе в битката за зрителско внимание. Simple Smile
Тия дето са били на концерта на Емре са платили един билет ,а са видели двойно шоу. Simple Smile Първо са си попели вътре в залата ,а после на вън са присъствали на живо на интервю и са имали възможност и те да подвикнат по нещо ,отделно снимките които са си направили с Мерт ,(не включвам и Емре ,защото то е ясно ,че който му е фен и  е имал възможност се е снимал с него )  Simple Smile Иииии доста от тях са се възползвали от промоцията като гледам от клипчетата и  е била голяма веселба. Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 19:41 от Eny87

# 108

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 21:12 от Надя Б. Василева

# 109
# 110
Сейфер за лека нощ 🌃

# 111
# 112
# 113
  • София
Жената е режисьор на "Истанбулската невеста", има номинация за Еми. Буквален превод на кодовото име "Плачи, обич моя". Явно пак ще е за отмъщение.

# 114
Добре започваме с режисьор с номинация за Еми. Дано и сценарият се хареса на комшиите.

# 115
  • София
Значи ако проучим всички, които следва Рамо, може да разберем и други, с които ще работи. Режисьорката на ББСО също я беше оставил в краткия списък.

Изобщо не е знаел, че ще работи с тази жена и случайно не я е отследвал 🤣

# 116
Днес са говорили в предаване, че ОГМ искали партньорката на Мерт да бъде като Ава Яман - ново откритие, а не позната актриса. Да видим коя са избрали.

# 117
  • София
Днес са говорили в предаване, че ОГМ искали партньорката на Мерт да бъде като Ава Яман - ново откритие, а не позната актриса. Да видим коя са избрали.

На мен не ми се вярва особено да направят така. По-скоро си мисля, че ще е известна актриса, която също е избрана преди време, но я пазят в тайна. Вижте в интервюто на Мерт как се усмихна на въпроса за партньорка.
Само се надявам да не пуска косата много повече от това, защото не му отива. Въпреки, че много му се е сменила физиономията от младежките му години.

# 118
Здравейте, момичета!😊

😍

# 119
  • София
Тази жена със сивата коса и преди се е снимала с Мерт. Тя подарила чашите с окото, дето доктора качи едната на снимка. Говорила е доста с Ясир и доколкото разбрах цялата им компания много си променила мнението за него. Аз ги знам някои от тях в Х и бая ги плюеха с Мирай. Сега решили, че грешат, поне за Ясир.

Ето и по-ясна снимка

Общи условия

Активация на акаунт