Отговори
# 120
От всичките им приятели и на двамата единствено Несла не става според мен, останалите ми изглеждат много свестни хора.

# 121
  • Яко в Матрицата...
Добър ден Simple SmileCoffee

Имаме си вече кодово име и сценарист на дизито на Мерт. Хади бакалъм! "Плачи, обич/любов моя" Thinking Аз ще последвам съвета на Кенан бей, с кодово име в маммата батьо Heart Eyes, и ще изчакам да видя историята, да изгледам първата серия поне, преди да се изказвам и да давам оценки. Щом Мерт е приел, значи сценарият го е привлякъл с нещо. А и както знаем, с ОГМ не можем да сме напълно сигурни как ще завърши един проект Wink

# 122
В ОГМ сигурно са на шампанско от сутринта. 😂 Морето трошат рейтингите.

# 123
Здравейте, момичета!
Пожелавам хубава събота!

# 124
  • София
"Плачи, обич/любов моя" Thinking

Това било има не песен, използвана е в Рибарчето, наблюдателни туркини веднага забелязаха

https://x.com/Ezgi87799187940/status/1994525132757635236

Тук има и клип

https://x.com/SairinElnde/status/1994641762770358299

# 125
  • Яко в Матрицата...
Може, Мистери, аз някои песни ги пропуснах. Като цяло много малко мелодии на турски песни ми харесват.

# 126
Хубави думи за режисьорката от хора работили с нея.🙂

https://x.com/Lavinia110202/status/1994722549230415922?t=mb00qI_ … MyRcpkZcwYLA&s=19

# 127
  • София
Интересен коментар от Х

Мисля, че Джем Карджъ ще режисира следващия дигитален проект на Мерт.

# 128
Въпреки, че тези епизоди не са ми от любимите, бяха ми трудни за гледане. Не мога да не подчертая страхотната игра на Афра. Накара ме да изживея болката на Сейран. Талантище Simple Smile

# 129
Кадри, които показват блестящата игра на Афра и Мерт.
Много, много талант има в тези младежи.
А, озвучаването допълва тяхната мъка от наранената любов.
Въобще този 48 епизод беше много динамичен с показаната игра и на двамата.
Изпълнението им беше страхотно....

https://www.facebook.com/share/v/1BaZLwSMh9/

# 130
  • София
Ето го какво е писал репортера с червенокосата кака за интервю, което всички чухме

Измислици за Мирай Данер сега. Нищо кой знае какво, но такова нещо в интервюто нямаше.

# 131
  • Яко в Матрицата...
Малко по-различен е преводът - с Мирай си били паснали много, но идеята е, че нямаше такова нещо в интервюто от четвъртък. Когато е наличен видео материал, няма как да бъдем излъгани. Но какво да кажем за постановката с онази девойка пред дискотеката? Нямаше видео и всички много добре знаем, че ако имаше, почти веднага щяха да го пуснат. И сега имаме думата на онзи жълтур срещу тази на Мерт. Въпросът е: защо някои побързаха да анатемосат Мерт?

# 132
  • София
Качвам какво писа една арабка в Х онзи ден. Изобщо няма да се изненадам да е така. Според нея става въпрос за стар случай, а снимката до колата е фотошоп. Преди години жена е била с гаджето си - рок звезда в клуб. Онзи я зарязва и си тръгва с друга, а тя е била съответно много разстроена и са я снимали папараци. Девойката не е известна личност, затова гугъл не разрешава търсене по снимка.

Няма как да знам, дали е вярно, но видео не излезе, което е достатъчно съмнително.

# 133
Аз на турският журнализъм му нямам никакво доверие от известно време. Сега вече ми се затвърди позицията,че съседите петнят тази професия.
Ако тръгнем да вярваме на журналистите ето ви резюме какви изкарват нашите Афрам:
Афра си пада по дърти мъже - колко новини излизаха за Афра за тайни връзки с по-възрастни мъже - Дубайски богаташ, арабски магнат в кино индустрията, инструкторът, май имаше нещо и за някакъв французин в сферата на модата. Не помня имена. Не съм обърнала голямо внимание на тези статии. Колко пъти пък беше и бременна? Че всички мъже, които си хареса все й изневеряват.
Мерт - тук има ли смисъл да пиша. То какъв ли не го изкараха. Беше гей и от там изведнъж рязко стана женкар.
Сега нали уж имаше видео пък нищо не излезе днес както беше казано. Лъжи.
То бива бива глупости. Но се прекалява. Търси новини, няма лошо,но да са достоверни.
Във всичко вече се съмнявам и на нищо и никой нямам доверие.
Дано поне Афра и Мерт да са добре извън работата им. Това ми стига.

# 134
  • Яко в Матрицата...

Малко ИИ, за баланс Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт