Отговори
# 135
Коледният епизод на Рибарчето сезон 1 също ми е един от любимите.
Пускам за малко настроение Simple Smile

# 136
Язък, че толкова много я съжаляваха мадамата, че Мерт я е зарязал на пътя.😂

# 137
  • Яко в Матрицата...
Язък, че толкова много я съжаляваха мадамата, че Мерт я е зарязал на пътя.😂
При това леко облечена... Сърце няма този човек, сърце Rolling EyesJoy

# 138
Шнура няма смелост да сложи АБИ в понеделник, но тези смелчаци се престрашиха и ще се изправят срещу Града. 👏

# 139
След като вчера обявиха новите дизита за 2026 година, значи АБИ при всички случаи трябва да почне декември месец. Иначе и той става дизи на 2026 година.
Интересно ми е какво се случва в момента с проекта. Изведнъж всичко е на стоп и затишие. Качваха усилено снимки зад кадър,пуснаха постера. И изведнъж рязко се спря, нищо. Заснеха ли дори първият епизод? Да са почивка,не ми се вярва, странно, минаха повече от три дни. То сега,ако не се навакса със снимките,после кога. Епизод за епизод ли ще е като при Рибарчето. Не е изгодно и да са минали в пълна тайна. Липсата на новини според мен ще доведе до още оттегляне на интереса.
Странна работа е всичко от самото начало с този проект. Дано не е същото и с Юсуф. Направо смешно. Каквото и да е дано има ефект.

# 140
  • Яко в Матрицата...

Да му имам перчема Joy

# 141
Наде, преработиха се от АБИ и ги пуснаха в почивка. 😂

# 142
Привет, прекрасни момичета! 🫶
Разкъсаха ни миличкия Рамо🙁! Нито да се покаже, нито да не се покаже! 🤣

# 143
Лили, Joy Joy Joy
Бел - нека го разкъсват, дреме му на Мерт на онуй Joy Колкото и на Афра й дреме на туй, където го няма Joy
Нали си живеят живота както на тях им харесва. Това е важното.
Просто има хора, които забравят, че Афрам не живеят техния живот
Наде, преработиха се от АБИ и ги пуснаха в почивка. 😂

# 144
Другата му страст след тениса - часовниците. 😎

# 145
  • София
Дано му донесат и другите толкова много пари.
Аз си чакам видеото с театъра. Нещо изведнъж ми стана интересво какво са сътворили. Че чак тази сутрин и аз прегледах снимките, абстрахирайки се от нещата, които четох и определено се забелязват интересни неща. Особено тази, на която девойката подминава спрялата кола на повече от метър разстояние. Но ще изчакам до събота все пак.

Чакайте пак да се цитирам 🤣🤣🤣 Забравих да го напиша като цитирах арабката. Вижте тази снимка и си кажете мнението

Първо - какво прави тази жена с къс ръкав в студа и очевидно без връхна дреха?
Второ - защо се е засилила да подминава колата и върви на повече от метър от нея? Там е шофьорското място, не може да седне в Бурак. Ако ще влиза вътре не е ли нормално да се пресяга да отвори?

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 23:44 от MysteryG

# 146
Мистери, уж Мерт беше "Любов моя", а накрая не смее да доближи колата. 🤣🤣🤣

# 147
  • София
Ох, много съм разсеяна, трети въпрос - защо колите са спрели (стоповете им светят).

# 148
Защото всичко е фотошоп. Изфабрикувано Simple Smile
Както Афра и Кенан не са се срещали на живо обаче с Фотошоп ги сложиха заедно на постер Joy Така и тук непозната жена са я сложили по списанията. Тази даже може да не е била там в този ден. Може да е от преди месеци или години снимката на жената Joy

Една снимка пускам от концерта на Емре

# 149
  • Яко в Матрицата...
Сема е споделила чат, явно със своя човек с инфо Joy

Развитието на АБИ е важно за проекта на Мерт. А доколкото знам, за него (проекта на Мерт) нищо не е ясно.
Режисьорът само е ясен.
Яя, а кой е? Бях чула, че се споменава името на Зейнеп Гюнай Тан.
Да, тя е.

Общи условия

Активация на акаунт