Отговори
# 150
Рени, благодаря за превода!🌹 Много се радвам, че Зейнеп ще е режисьор. 😎Избегнахме Бурджуто.😄

# 151
  • София
Много интересен чат, защо пък развитието на АБИ да е важно за проекта на Мерт. Аз по принцип не вярвам, че само режисьор и сценарист имат, плюс един актьор. Сега видях нещо в Х за оператор

Честно да кажа, не знам кой е последвал Мерт, нищо не ми говори.

# 152
Според мен чакат да започне АБИ, за да почнат да пускат инфо за сериала на Мерт.

# 153
Добър вечер

Не вярвам , че само Мерт  , кодът и режисьорът са известни от тандема на ОГМ Кралят свършва след 2 епизода  и ще вземат сигурно този снимачен екип  И Зейнеп Г явно подписва празни листи ,  като Мерт  Grinning
 Има слухове от Клюкаря , че сериала ще се снима в Антакия  Харесва ми  идеята за отдалечено място Дано е вярно
От репортажа видях промяна в излъчването на Мерт  , не видях  Ферит ,  Баран и  Актан

Лили , часовниците са и инвестиция

# 154
Ще е супер, ако снимат в Антакия. 🙂Гледала съм "Аси" и там е много красиво.😍

# 155
  • Яко в Матрицата...
Ахахаха, Антакия. Тъкмо да понаучим и тамошните сокаци Joy

Ще има бая да пътува Мердо Sunglasses

# 156
Ще е супер, ако снимат в Антакия. 🙂Гледала съм "Аси" и там е много красиво.😍

Първият ми ТР сериал Heart
Затова и много ми се иска да е там

Рени , да си стои в Антакията най-добре Joy

ПП Филмът МА от 5 дена пак е в топ 10 в Нетфликс Турция

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 21:01 от KrasiAnna

# 157
  • Яко в Матрицата...
Едва ли, той си харесва Истанбул.

# 158
Много интересен чат, защо пък развитието на АБИ да е важно за проекта на Мерт. Аз по принцип не вярвам, че само режисьор и сценарист имат, плюс един актьор. Сега видях нещо в Х за оператор

Честно да кажа, не знам кой е последвал Мерт, нищо не ми говори.

Това е този оператор
https://www.istanbultimes.com.tr/gokhan-tiryakinin-ilk-kisisel-f … istanbulda-acildi

# 159
Знаете ли, че в Лисабон има арабски квартал Simple Smile Успях да го посетя за малко. Много интересно. Някак си хем си в Лисабон,но хем не си,прехвърляш се в друг свят. Заприлича ми на мен точно като някоя част от стар Истанбул - калдъръмени улички, аромати на различни подправки. Напомни ми на мен и за Мароко, Маракеш Simple Smile
Сигурна съм, че нашите 100 процента са посетили този квартал. Той е горе в по- високата част и се открива и хубава гледка към Лисабон.
Сетих се за този спомен като казахте сега,че Мерт си харесва Истанбул Simple Smile
Разбирам защо на Афра и Мерт толкова много им е харесал Лисабон. Влюбих се в Португалия и бих се върнала пак там.
Не съм била в Лондон, времето ме спира,не обичам дъждовното и мрачното. Има обаче много история този град - как от мръсен с пушек и мъгла,се е превърнал в културен център. Има много история на изкуството. Вдъхновение за артисти.
Не съм била и в Париж - това е доста по аристократичен град. По-внушителна архитектура, изкуство, мода. Най-вече мода. Не съм аз много по модата. Искам да го посетя по други причини . Фен съм на Шифърът на Леонардо. Определени неща искам да видя.
Та всичко е въпрос на вкус.
Афра е била в Лондон няколко пъти по работа мисля. Мерт в Париж също. Това май са им работните градове Grinning
Когато пътуват заедно търсят нещо различно, което да не им е свързано с работата и ежедневието.

# 160
Леле, леле, изядоха ги нашите патрони. Толкова небивалици ги заливат от всякъде, че как издържат не ми е ясно. Само да отвори човек Ютуб и ще се запознае с толкова клюки, колкото не си е и помислял. То са клипчета откъде ли не с измислени истории за раздели, изневери, събирания, сватби, бременности, деца на определена възраст и какво ли не.
Не ми е ясно няма ли цензура за тези лъжливи публикации. Аз,  например правех клипове  за сериали и някой от тях ми ги блокираха заради авторски права, а тези свободно си ги разпространяват, въпреки че оклеветяват хора, които въобще не познават.
Иначе, Мерт този път съвсем по друг начин се държа по време на интервюто, хареса ми. Свободно държание, не бързаше, но.....по своя си начин накрая раздаде целувки и не отговори за връзката с Афра. И според мен, правилно, защото от една тяхна дума се прави цял роман. Живота си е техен и не е необходимо да се обсъжда публично от всеки.
С нетърпение чакам новият проект на Мерт и вярвам, че отново ще вложи целият си талант и харизма, за да се насладим на един хубав сериал. Надявам се както той, така и Афра отново да докажат, че са най добрите в тази индустрия. Успех и пак успех им пожелавам.

# 161
# 162
  • София
Ауууу, пупупу

# 163
Най-накрая е усмихната Grinning
Явно от Париж директно в Амстердам е отишла.
Мерт скоро също беше там. За едно събитие. Преди месец ли беше Simple Smile

# 164
Много е хубава Афра! 😍

АБИ-то верно са в почивка. 😂

Общи условия

Активация на акаунт