Отговори
# 180
Кате, ако тръгнем да вярваме на всички слухове трябва да повярваме и че докато Мерт беше в казармата, новините за Афра и Окан са били истина, все пак всички журналисти го написаха тогава. Окан чак я отследва в Инстаграм няколко дни след излизането на слуховете за тях (това не разбрах защо беше необходимо да го прави господина 🙄). Глупости се пишат и за двамата, като важното е, че те са наясно с бизнеса в който се намират и според мен не го приемат толкова тежко, колкото част от феновете.

# 181
  • София
Солотата на Мерт вярват на слуховете за него, защото за тях е важно да няма сериозна връзка. Солотата на Афра вярват в слуховете за Мерт, защото го мразят. Докато не мине рд на Афра не искам да ги коментирам, защото това е нейният период от годината.

Линк към публикацията

https://x.com/kuslar_m_e_/status/1995097865568293102

# 182
Още едно стори от Афра

# 183
  • София
Картината е "Цъфнал бадем" (на нидерландски: Amandelbloesem) от нидерландския художник Винсент ван Гог. Това е една от най-известните му творби, нарисувана през 1890 г. в Сен-Реми-дьо-Прованс, Франция.
Ван Гог рисува картината като подарък за своя новороден племенник и кръщелник, син на брат му Тео и съпругата му Йо.
Цъфтящите дървета символизират пробуждането, надеждата и новия живот за Ван Гог.
Творбата е повлияна от японските дърворезби и се отличава със силни контури и ограничена цветова схема от синьо и бяло.
Понастоящем картината се намира в Музея на Ван Гог в Амстердам.

# 184
# 185
  • София

Много е сладка тук 🥰

Да не е на диета, че гледа толкова жално 😉

# 186
Сладурана. Липсваше ми точно тази Афи 🌹🧿

# 187
Здравейте, момичета!
Страхотно сладка Афра Blush

# 188
Здравейте дами!
Има новини са проекта на Мерт според Токио

Добър каст… значи все пак има каст, както предположихме😈

# 189
За съжаление няма да пуснат информация, докато не започне АБИ-то. Да вземат да се размърдат малко повече, че историческо стана това започване. 🥴

# 190
  • София
Сладурана. Липсваше ми точно тази Афи 🌹🧿

И на мен 🧿🧿🧿
Все едно ни чете 😉

# 191

На мястото на Афра нямаше да гледам с тъжна муцунка, ами щях да съм изпразнила чинията.😋😋😋

# 192
Аз щях да съм тъжна, ако някой иска да я делим тази вкусотия.😁

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 18:42 от Iv32

# 193
  • София
Наги скучае при майката на Неслишах

# 194
По-еднакви няма накъде Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт