Отговори
# 300
  • София
Само не разбрах, защо Сема се е опитала да направи хаос, като е написала, че са в обтегнати отношения от две седмици. После защо хората я мислят за търсачка на внимание. Каквото и да е, снощи ли беше момента, да не говорим, че си противоречи с писаното до преди това.
И преди съм писала, на човек като не му издържат нервите трябва да си вземе почивка. Говоря от личен опит, много добре се отразява.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 10:27 от MysteryG

# 301
MysteryG благодаря за английския превод на интервюто. Flowers Hibiscus

Е, наложи й се на Афра да направи реклама на "Това море ще прелее" ( текущия проект на Шнура).

# 302
Не разбрах защо трябва да презаснемат първи епизод отново, толкова ли не могат да продължат оттам нататък?

Тея, така е, не й се размина да прави реклама на Морето. Гледайте една от големите страници с какво заглавие е пуснала репортажът за РД на Афра. 🙄

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 09:19 от Lilia*

# 303
Здравейте, момичета!
Не знам това нещо защо беше необходимо. То си личи, че е нагласено - според мен и партито,и интервюто. Обаче защо баш на рождения ден на Афра. Това си е личен празник и всеки има право да си го отпразнува както му е удобно. Защо трябва да го превръщаш в такава показност, то все едно Афра си беше на работа. Разбирам, че е в такава сфера и се изисква някой път медийно отразяване. Но това нещо снощи и 2023 година си е чист ПР и е излишен. Може да се направи и друг ден. Въпросите, които журналята задаваха също бяха тъпи. Никакъв смисъл не виждам. Афра направи реклама на Морето. Това за фокусът върху работата го знаем от 4 години вече. Обаче междувременно си действа и други неща Афра,та не е само работа, работа. Да ме извинява.
Въпросът за Рибарчето на мен ми е много странен. Липсвало ли й.
Афра наистина не беше искрено щастлива снощи. Беше с работната усмивка. За мен беше притеснена през по голямата част от времето. Дано парите и известността си заслужават,за всичко, което Шнура ги кара да правят нашите. Тези циркове.
Жалко, че празникът на Афра се превърна в поредния ПР. Не е редно за мен. Дано догодина да я оставят на мира да си го празнува РД истински.

# 304
Питаха я за Рибарчето и за Морето, но не и за АБИ, който предстои. Абсолютно нагласено беше интервюто, като задължително трябваше да каже, че е изцяло фокусирана само и единствено върху работата си, което и беше целта на занятието. Шнура да я беше оставил поне рождения си ден да отпразнува спокойно.

# 305
  • София
Явно BECA е най-вървежното заведение в Истанбул

Предния път тя си направи рд в друго заведение, в което след месец снимаха уникални глупости с Ферит.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 11:27 от MysteryG

# 306
Поне на Мерт рождените дни минават спокойно. 🤪

# 307
Тук е цялото интервю с превод Има за Пера и АБИ

https://x.com/Afra_AndCo/status/1996128881921982888

# 308
Превърнаха реала в сериал Joy
Тази година всички циркове са ми дежа вю с 2023-та година. Едно към едно, с малки изключения.
Спомняте ли си за сезон 3 на Ялъто как коментирахме,че взаимстват силни сцени от сезон 1, обаче се получава като "нещо марково,но поръчано от Шейн" Grinning Дупликат,но недодялан.
Та на мен ПР-а тази година ми е същото - нескопосан дупликат Joy

# 309
Здравейте,
РД на Афра отмина и коментарите не стихват. Впрочем истински емоции за празника бяха в Амстердам и на летището. На самият ден тържеството беше лошо режисирано, както от Шнура, така и от приятелите. Афра не беше щастлива и то си имаше причина.
За АБИ имам някакво съмнение и то лошо. Дано не съм лош пророк, но участието на звездата Кенан, май ще се окаже неправилен избор за сериала. Много станаха хората които напускат, преди да са започнали снимките. Това е неприятно за всички.

# 310
Забелязахте ли,че след като излезе интервюто снощи всичко рязко секна. Нямаше повече нови снимки или клипчета пуснати от купона. Нищо няма и от Лютфието след това пак да е пуснала. Самата Афра също не пусна снимки или сторита от партито.
Някак си - задачата изпълнена, край.
Преди това толкова много неща излязоха,след това нищо повече.
И това не е случайно според мен. Показва организацията.
Ако пък това е било края на партито - интервюто, егати краткото парти. То беше около 12 часа,та тя вечерта тепърва предстоеше. Аз на тая възраст не си лягах даже Joy Сега вече съм като болна след купон Joy Ама това е друга тема

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 13:23 от Надя Б. Василева

# 311
Сега сигурно ще забавят сериалът на Мерт заради АБИ. 🥴

# 312
Сега сигурно ще забавят сериалът на Мерт заради АБИ. 🥴

Тъкмо наред ще е  Australian Open (12.01-01.02.206 ) Grinning

"Активният живот на Мерт, неговото опитване на нови неща, живеенето на живота пълноценно, интересът му към всичко – от спорт през изкуство до различни умения... "

Не помня от 2022 г до сега ,  Афра да не е била съсредоточена върху кариерата си Дори само с един поглед в Инстаграм е ясно

# 313
Краси, да, Мерт нали се гласеше да участва. 😜

# 314

Общи условия

Активация на акаунт