Отговори
# 465
А,не. Повече Селинки,Селинчовци, наемници и други такива циркове не искам. Нали всичко е гити бити. Да си се фокусират там върху кариерата и да спрат да ни занимават с глупости. Грам малко спокойствие няма. Ало, Афра и Мерт,моля ви имайте малко милост към вашите фенове. Give us a break  Joy Дайте ни почивка Joy

# 466
Факс бей може да си се гушка с наградите и да си мечтае да му дадат 2 500 000 турски лири хонорар за серия в някой сериал,като на нашето Чапкънче,например.Когато достигне хонорара и предложенията за работа на съперника си мога и да му призная наградите.Момичета,искам да споделя нещо извън темата с вас.
Скрит текст:
     Сериала Сандокан с Джан Яман вече е излязъл.Има го в Ю Туб.Гледах първите две серии.Невероятен Джан.Все пак той ми е първия любимец от турските актьори."Пълнолуние" с него и невероятната Юзге беше първия турски сериал който ме запали да гледам турски сериали.Страхотен  Сандокан е направил.Невероятно изглежда до италианските си колеги.Първи сезон е заснет.В момента той снима в Испания и след това започва да снима втори сезон на Сандокан.Браво.Пожелавам му много успехи в европейското кино.Дай боже да видим и нашите патрони в международни проекти.Те го заслужават.

# 467
  • София
Айде сега клюки и предсказания от Х по нощите. Скоро щяло да се случи нещо интересно 🤔
Предния път бяха големи глупости като написаха така, да видим този път.

Не било страшно 🤣
Трябва да е нещо около проектите.
Сега видях, че заради един лайк на Афра има спорове, но нищо интересно там.

# 468
Здравейте, момичета!😊

Дано наистина интересното нещо да бъде около новите им проекти, защото другите актьори ги коментират покрай работата им, а нашите вдигат взаимодействието размахвайки гривни и споменавайки Рибарчето, когато им изнася.🤪

# 469
  • София
Мехмед днес се е развихрил в тв8

https://x.com/i/status/1999021921015357756

Кенан поискал смяната на режисьорите. Добре, че четат Х за идеи 🤦‍♀️

Ох и този за капак е коментирал явно, че Шнура и Ханде имат връзка. Вчера имаше някакви фалшиви новини, а Мехмед днес е говорил за известен продуцент 🤦‍♀️ На Онур явно му омръзна само да го плюят и сам си пуска слухове, а и аз не съм чувала до сега нещо за него и която и да е жена.

# 470
Честно казано този път съм склонна да повярвам на казаното от Мехмед, защото не намирам друга адекватна причина режисьор, сценарист и оператор да си тръгнат толкова набързо, зарязвайки такъв амбициозен проект като АБИ, който на всичкото отгоре е обявен за най-скъпия за сезона. Човек не си тръгва от такъв проект просто ей така.

Ханде и Шнура не си ги представям заедно, но честно казано вече наистина нищо няма да ме изненада, ако вземе да се окаже истина. 😃

# 471

Ох и този за капак е коментирал явно, че Шнура и Ханде имат връзка. Вчера имаше някакви фалшиви новини, а Мехмед днес е говорил за известен продуцент 🤦‍♀️ На Онур явно му омръзна само да го плюят и сам си пуска слухове, а и аз не съм чувала до сега нещо за него и която и да е жена.

Говорят за Кенан и новият му проект , пък сложили снимки с Мерт JoyJoy
Не питам защо Stuck Out Tongue Winking Eye

Лили , ако е вярно , Шнурът нямаше да търси любимото си негативно взаимодействие
Минаха летищата и веселият РД , идва ред на Кенан Grinning и въпросите

# 472
Краси, да се радваме, че не обсъждат пак ботокса и разликата във възрастта. 🤪

За Мерт си права, няма да питаме какво прави там.😂

# 473
  • София
Има 18 мин видео в ютюб, явно там е намесен и Мерт и затова е снимката. Ще си го пусна по-късно с автоматичен, сега Шнура ми е по-интересен, та първо за него ще гледам.
Несла има снимка с принтера. И още една с гаджето и неговото гадже. Въртят се из Х, ето линк за на който му се гледат

https://x.com/i/status/1999037897941663955

# 474
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет момичета .
Аз все пак си чакам някакво раздвижване за предстоящите проекти .
Явно вече са подновили снимките, което е добре

Скрит текст:

Говорят за Кенан и новият му проект , пък сложили снимки с Мерт JoyJoy
Не питам защо Stuck Out Tongue Winking Eye

Краси Hug и да питаме пак няма да разберем защо . Вероятно е по чиста случайност

# 475
Здравейте, момичета!
Пожелавам слънчев ден Simple Smile
Афра и Мерт, независимо дали ни харесва или не, вървят винаги двама винаги Stuck Out Tongue Winking Eye
Случайно разбира се Wink

# 476
Има 18 мин видео в ютюб, явно там е намесен и Мерт и затова е снимката. Ще си го пусна по-късно с автоматичен, сега Шнура ми е по-интересен, та първо за него ще гледам.
Несла има снимка с принтера. И още една с гаджето и неговото гадже. Въртят се из Х, ето линк за на който му се гледат

https://x.com/i/status/1999037897941663955

😂😂😂

Гаджето на Несла може да си има друго гадже, обаче е от богато семейство. 😜

# 477
  • София

Тук е видеото:

https://x.com/i/status/1999042101795844567

Аз изобщо не вярвам, че заради Кенан сменили екипа. От юни досега къде спаха. Нещо друго е. И това със сценариста също. Никой не го знаеше този, добре, че няколко дни преди да напусне качиха обща снимка. Тъкмо имаха повод да кажат, че пак пренаписват сценария.

# 478
Ако новините не са истина не е зле поне братята Тайлян да пуснат някакъв отговор, защото предполагам е много обидно за тях да се тиражират новини, че Кенан не харесва работата им и ги уволнява. 🙄 Тези хора имат име в бранша и едва ли им е приятно това, което се случва. Кенан между другото също би трябвало да реагира.

# 479
  • София
Лилия, не мисля, че ситуацията е такава, че някой ще излезе да говори нещо и да потвърждава или отрича.

Гледах сега видеото на тв8 в ютюб, снимка на Афра и Мерт не видях там 🤔

Общи условия

Активация на акаунт