Бари (Пулия) и Матера (Базиликата) – Красивата Южна Италия - 10

• 5 150
  • 126
  •   1
Отговори
# 120
В Бари паркирахме на паркинга на гарата, в сезон бяхме и въпреки това драма нямаше с липса на места. На другите места не сме имали никакъв проблем с паркирането. Винаги сме с кола в Италия последните пъти и за мен удобството да не се съобразявам с час и разписание, нито със спане близост до транспорт е незаменимо.
Имаме билети за Бари за началото на февруари сега и колата за целия престой 4 дни ни е 67 евро през букинг с допълнителен шофьор и застраховка. Ако се прави застраховка и към рент а кар-а на място се оскъпява.
Бихте ли казали от коя компания резервирахте кола?

# 121
  • Beyond the stars
В Бари паркирахме на паркинга на гарата, в сезон бяхме и въпреки това драма нямаше с липса на места. На другите места не сме имали никакъв проблем с паркирането. Винаги сме с кола в Италия последните пъти и за мен удобството да не се съобразявам с час и разписание, нито със спане близост до транспорт е незаменимо.
Имаме билети за Бари за началото на февруари сега и колата за целия престой 4 дни ни е 67 евро през букинг с допълнителен шофьор и застраховка. Ако се прави застраховка и към рент а кар-а на място се оскъпява.
Бихте ли казали от коя компания резервирахте кола?

Еcovia. Ползвали сме ги и преди, нямаме забележки.

# 122
  • Бургас
Здравейте! Предстои ми да резервирам организирана  почивка в Пулия. Ще бъдем настанени в Саленто. ,,Проблемът,,  ми е в избора на екскурзии... Трябва да отпадне поне една и се колебая между 1. - Галиполи, Санта Мария ди Леука или 2. -Остуни и Мартина Франка...
Иска ми се да разгледаме всичко, но се боя дали ще издържим на темпото с ММ... - болки в гърба и кръста, такива  неща. Знам че е много субективно, но все пак какво бихте препоръчали да отпадне...
Като задължителни съм набелязала Матера, Алберобело, Локоротондо, Лече, Отрандо. Дали съм на прав път! Thinking

# 123
  • София
Здравей,
Субективно е, но от двете опции бих избрал да посетя Остуни и Мартина.

# 124
Галиполи си струва ако искате да видите страхотни плажове.

# 125
  • Бургас
Благодаря Flowers Sunflower

# 126
  • Beyond the stars
И според мен Галиполи си заслужава за плажна дестинация. Иначе като екскузии е субективно, разцъкайте градовете в Гугъл, вижте кое е повече вашето.

Общи условия

Активация на акаунт