ИЗМАМНИЦИ /SAHTEKARLAR - Тема 1

• 4 972
  • 101
  •   1
Отговори
# 60
# 61

И какво стана? Скоро няма да се отървем от Емир и Еюп.

Това  преди или след ареста е?

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 16:29 от tigasa1

# 62
# 63
Здравейте момичета.Струва ми се,че всичко показано в трейлърите ще е преди ареста,а ареста ще е финала на епизода.Все пак трябва да видим защо сестричката,след като сама предаде брат си,е толкова разочарована от Ертан та чак да се съюзи с убиеца на баща си.Мислех си,че другата дъщеря е по-безмилостната и жестоката,но май ще се окаже друго.Много искам да ви споделя коя сцена  от последния епизод ми беше най-трогателна и мила.Когато Таха избърса с ръкава си нослето на Симла.Страхотни са и двамата.

# 64

А Таха има една харизма. Хубав хлапак.

# 65
Турски сериали
Toni Helmy  · 19 м  ·
Сценаристката на „Измамници“ Сема Ергенекон ще предаде работата си на нов екип от сценаристи след няколко седмици, за да се съсредоточи върху сценария за новия си проект „Празна къща“ (Boş Ev) за Ay Yapım.

# 66
Здравейтееее, много тиха групичка сте!
Видяхте ли новия фраг? Симла научава за Ася, а Хюма вижда снимка от сватбата и с Еймирчо. Ще е огън епизода Nature Fire Аз може би съм единствената, която не харесва заедно Хилял и Бурак, честно казано не усещам никаква химия там. Симла и Таха са големи сладури и там нещата са огън, но имат прекалено много проблеми, не знам дали ще оцелеят. Не разбрах и манията на Сема да превърне сериала си в Шербета, че за сестрата урежда Еймир... Ужасно изглеждат заедно, тя изглежда доста възрастничка за него. А и още от началото съм на тезата, че нещо му липсва на сериала... Ще видим сега новия екип какво ще избистри за сценария, но направеното от Сема е ужасно, нищо не и пречеше да изкара поне до май и да си довърши сериала Rage Сега чакам с нетърпение дали ще вземе и съпруга си, както и режисьора, та нали все вървят ръка за ръка тримцата, а и да не забравя бащата на Ася Sweat Smile

Супер се дразня на коментарите за гласа на Симла, да, малко е тънък, но не е непоносимо в никакъв случай. Спомням си я още от преди много години и с ръка на сърцето си казах, като я видях сега, "еха, това момиче е като виното" Relaxed

# 67
  • Кърджали
Аз понеже не харесвам (меко казано) Бурак все не успявам "да влезна" във филма. А и като цяло и историята дълги време ми беше една мудна, никаква (няколко пъти съм писала на приятелка "това сякаш Сема не я пише тази история". Е, съвсем скоро наистина няма да я впише.).

# 68
Привет момичета.Това,че сценаристката се сменя въобще не ме радва.Не знам защо драгия турски зрител не харесва интелигентно представени истории ами диващини като Морето и Узака.Напускането на сценаристката ми се струва,че е заради рейтинга.Жалко.На мен също Бурак не ми е баш любимец,но не можем да отречем добрата му игра,както и на партньорката му.Дано новите сценаристи да не "оплескат" нещата с диващина и клишета.

# 69
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug.
Нямах много време да чета и пиша, но сега вече е малко по-спокойно обстановката.
Това, че Сема няма да пише повече историята, хич не ми хареса! Първата причина поради която реших, че ще гледам сериала беше именно заради нея. Рейтинга наистина не е висок и не знам колко дълго могат да издържат с нарастващите разходи в кино индустрията Thinking. Все още очаквам някаква по-голяма динамика. Не съм се отказала да го гледам и ще продължа да гледам. Все още не съм изгледала последните 2 епизода, та ще наваксам първо с тях!

# 70
Все си мислех, че бащата на Ертан /Кадир/ ще "възкръсне" и ще се появи отнякъде.

# 71
Много добра серия, Ертан и Асия блестящи. Таха не се раздели със Симла и във фрага вече виждаме гостуването й у тях. Ферайе с Емир ми се струва тъпа връзка, за отмъщение срещу Ася. Къвълджъм също заформя отмъщение неясно още какво.

# 72
За новия епизод пише, че Таха решава да се раздели със Симла, явно точно затова Симла отива у тях, да научи причината, после сцената с уау очите на Таха от шока🥲 Дано не е задълго раздялата...

# 73
Шокът е за Асия, защото я разкриват,че не е дъщерята на Хидайет. Таха е  влюбен... Предполагам,че Ертан ще разкрие, че е негов син, и без това подозира ,че Хидайет знае за него. Жалко ще е за бъдещите му роднини.Откъде ги намериха толкова несъразмерни.

# 74
Защо да е шок за Асия, влезе в тази опасна игра с ясното съзнание, че един ден ще бъде разкрита, а и намери любовта на живота, добре и е на нея😁 Не само Таха е, за жалост тя от рибар стана рибка... Аз не мога да разбера какъв беше смисъла да вкарват бащата, не прави нищо смислено до момента. Върти някакви номера, да кажем, че му трябва орган, та той се сети за децата си чак след като Таха дойде да го търси. Да кажем, че е заради видяното с Таха, то тогава нямаше как да е сигурен, че ще вземе парите преди да го убият онези. Объркана съм по този въпрос🙃 Неделния епизод накрая очаквам Хидает да живне и да удари по масата. А онази жена, асистентка ли е каква е, много е подмолна и тя. Интересно що го търпи🤔

Общи условия

Активация на акаунт