ИЗМАМНИЦИ /SAHTEKARLAR - Тема 1

• 4 972
  • 101
  •   1
Отговори
# 75
Шок е за Асия, защото спасяваше многократно Таха на висока цена и се съгласи да стане дъщерята на Хидайет отново заради пари. Таха е повърхностен, неблагодарен  и не можа да види в дълбочина нейните предпреждения. На мен лично ми харесва , че е жена на  Ертан и ще продължи да бъде в центъра на събитията, както й прилича.

# 76
Не съм съгласна с едно нещо... В началото още се видя как майка им се държи с Таха и как с дъщерите си, той не е неблагодарен, просто е бил повече разглезен от тях двете. Особено майка им се е раздала. На сватбата беше на себе си, шапка свалям как изразява емоциите актьора. Но сега вече работи в бар, даже майка му каза, че и е дала голяма сума пари. Грешката бе, че хареса Симла още на снимката, но чувства какво да се прави. Но там видяхме пък как Ася и майка им не обръща много внимание на чувствата им, видяхме как плака заради баща си. Точно в този момент може би само Симла можеше да го разбере, видяхме и в нейното семейство всички деца колко са необичани. Та там за мен нещата са като пъзел при двамата. Докато при Еймир, дори не мога да си представя нещата, от толкова вманячен в Ася да го направят влюбен във Ферай, не мерси, губи се цялата истинност 😪

# 77
Че Таха е влюбен и направо си е изгубен по Симла е видимо от 100 км,но дали наистина Симла е толкова влюбена или се добра до истината за Асия манипулирайки го,все още ми е загадка.Не и вярвам много на тая Симла.Еймир и тая,другата въобще не ми се вързват,но там той въобще не е влюбен.Изпълнява заповедта на чичо си да и завърти главата.Пък и по тоя начин може да се добере до Асия и Ертан.Единственото,което за сега е ясно е,че Ертан и Асия се обичат и брака им скоро няма да бъде фиктивен.Това,разбира се,много зависи и от новите сценаристи.Сигурна съм,че Хидайет ще е този който ще измъкне Ертан от капана,но какво ще поиска в замяна това още не ми е ясно.

# 78
  • Кърджали
Симла използваше Таха за да се добере до истината за Асия. То това беше пределно ясно. Ся че по пътя може и леко да е залитнала по нег, би могло да може, ама едва ли...

tigasa1, и аз се надявах Кадир да възкръсне, все пак Халюк Билгинер беше причината заради която реших все пак да започна сериала / че и без това наличието на Бурак Дениз ми убиваше всякакво желание/, но не би... Дори името му вече го няма в надписите.

# 79
Турски сериали
Toni Helmy  · 1 ч  ·
▪️Популярният певец Норм Ендер се присъедини към актьорския състав на новия сериал на Ай Япъм за канала NOW, „Измамници“ / „Шахтекарлар“, като гост-звезда

]

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 10:49 от tigasa1

# 80
Честито Рождество Христово!
Пожелавам Ви здраве, обич и много щастие.

Главните актьори Хилял и Бурак на корицата на списание HELLO

# 81
Весела Коледа на всички! 🎄

# 82
Честита Коледа,момичета.Много здраве пожелавам,а всичко друго се намества.

# 83
За HELLO

От сериал

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 23:47 от azisiq

# 84
Да ни е честата новата сценаристка, Севги Йълмаз. Позната ни е от Чуруликата с Евджен. Имах непоносимост към този сериал, но също е писала и Сусталъ Джейлян, там ми харесваше историята. Дано върви така рейта, та да видим края на май. А иначе... задава се сватба, Таха е решен да си върне Симла и вероятно пак ще лъже заради Ася. А Хюма навлезе доста навътре в живота на Ася, даже повече от Симла. Взе малко да ми омръзва да гледаме само игрите на Хидо и Папагала, а и все още си мисля, че Йондер не е онзи мил човечец, върти нещо и си мисля дали той няма да излезе най-големият рибар.

# 85
Дали Хидает знае за семейството на Ася- брат, сестра, баща...?  А дали е разбрал и за Еюп?

# 86
Сигурно знае поне за семейството и, едва ли щеше да даде толкова права на напълно непозната.

# 87

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 09:50 от tigasa1

# 88
Какъв епизод само 🔥🔥🔥 Тази сцена на Таха и Симла, оф, справили са се прекалено добре! А тя и на вечерята, огън, огън. Не знам вече дали имат път пред себе си заедно, много са ранени и двамцата. Но поне гръмнаха този бастун бащата, взе си го Сема 🤣, очаквах и мъжлето да вземе😀 Хидо разказа играта на Корай, всеки идва и удря него. Обаче много интересно защо тази Неслихан не е продала часовника и перлите, защо ги държи в кутията? С кого говореше в началото по телефона. Няма да се учудя, ако работи за Ибрахим. Може би тоя иска да отмъсти, че са го оставили в затвора🤔

# 89

Общи условия

Активация на акаунт