ИЗМАМНИЦИ /SAHTEKARLAR - Тема 1

• 4 978
  • 101
  •   1
Отговори
# 30
Кадри от сериала

# 31
# 32
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет, добре дошли на всичко ново присъединили се Hug.
Радвам се че сериала има още фенове Grinning.
Мими, аз не мисля че Еюп играе по свирката на Хидайет Rolling Eyes. Ще изскочи някой заек от тая трънка, ама още не знам какъв. Не знам дали ще успея да гледам серията онлайн, но ако някой гледа ще се радвам на коментари Stuck Out Tongue Winking Eye.

Много са готини Ипек Озаган и Джан Барту Аслан Heart Eyes

# 33
Небахат Чехре, ще се присъедини към сериала "Измамници" в ролята на ( Алие), Майката на Ертан ( Бурак Дениз).

# 34
Здравейте момичета.Изгледах епизода вече с превод.Слава богу и рейтинга се е вдигнал.Засега сериала не е заплашен от спиране.Мариета,наистина ли 82-годишна актриса ще изиграе ролята на 57-годишна жена?Какво им става на тези продуценти.Толкова ли няма 57-годишни актриси.Сега,като се ожениха,Ертан в къщи ли ще си прибере Асия?Тя и без това кажи-речи си живееше там.Поне вече знае къде са чиниите.Тия,младите,направо си влязоха с бутонките.Таха "лапна въдицата" като шаран по Никул ден,но нямам никакво доверие на това момиченце.Още в началото на сериала ни показаха каква манипулаторка е.Баща и ряпа да яде.И все още не съм се отървала от чувството,че Еюп хем играе по свирката на Хидайет,хем си прави собствени планове за парите му.Стана ми интересно какъв заек ще изскочи от гаджето на тъпото синче.Абе,голяма каша се забърка и май Ертан ще трябва да се оправя с нея,но този път няма да е сам.Страхотен тандем са си с Асия,а и приятелката и май ще е шпионина в къщата на Хидайет.

# 35
Привет Hug
Още не съм гледала епизода, но не ми остава много време през седмицата, особено в края на годината.

Небахат Чехре, ще се присъедини към сериала "Измамници" в ролята на ( Алие), Майката на Ертан ( Бурак Дениз).

Хммм в такъм случая, явно майсата на Ертан, не е дясната ръка на Хидайет от фирмата, както си мислех.
Супер, така става още по-завъртяно

# 36
Дали пък Хидайет няма да представи някаква по-възрастна жена за майка на Ертан,защото не знае,че са "състарили" жената от снимката и са открили реалната и възраст?Става много заплетено и интересно.

# 37
Дали пък Хидайет няма да представи някаква по-възрастна жена за майка на Ертан,защото не знае,че са "състарили" жената от снимката и са открили реалната и възраст?Става много заплетено и интересно.
Няма да се учудя Smirk. Такъв лисунгер е Хидайет, че като нищо е с два хода пред Ертан

# 38
Мими, от две години търсят някаква последна роля за Небахат Чехре и мисля, че затова я бутат в Измамници. Прави ми впечатление, че  всички жени в сериала са много красиви.  Серията беше добра- развод с Емир, който обича парите повече от дългата си голяма любов, Ася, която  с лекота  натири баща си,   правейки си  сметки на чужд гръб,  и само че се  разведе, с желание се ожени на хартия за Емир..Таха също завъртя любов. Откраднаха бизнеса на Корай ...Раненият Хидайет да видим как ще оживее...

# 39
mari eta72 Няма нищо лошо в това,че дават възможност на възрастните актриси да играят.Те го заслужават.Много са дали на тая индустрия и е чудесно,че не ги забравят.Но нека ролите им бъдат подходящи и достойни.Шериф Сезен съм я гледала само в Рибарчето и сега в Сърцебиенето.Много я харесвам и браво,ролите  са подходящи за възрастта и.Дано и тази актриса да има късмет и я представят в подходяща роля,а не да се стремят с ботокси и филъри да я подмладяват с 30 г.Това ще е много обидно за една такава актриса сякаш възрастта и за професията е порок.За това се надявам да я представят за "самозваната" майка на "самозваната" дъщеря.Надявам се да е така след като си нямаме работа с Онур Гювенатам в този сериал.

# 40
Нов фраг Flushed
Аз още не съм изгледала епизода, но от вас разбрах, че Хидайет е ранен.
Ертан .... Open Mouth да не би той да е ранил баща си?

https://www.instagram.com/reel/DRzkPigDHqu/?igsh=NGlsanMzazQyMWJw

Емир няма лесно да се откаже от манията си по Асия!
Рени Hug, ако имаш възможност може ли да кажеш за какво иде реч във фрага? Благодаря ти Kissing Heart.

# 41
kotelina Емир ги изчака да излязат от ритуалната зала,а Хидайет с цялата фамилия се изсипаха там за да спират сватбата.Но ги свариха когато излязоха и решиха да ходят да обядват.Хидайет започна да им се кара,че са се оженили,започна да се разправя с Ертан и в този момент Емир излезе от ъгъла и вдигна пистолета да стреля в Ертан.Хидайет го видя и закри с тялото си Ертан.Емир застреля Хидайет.

# 42
Емир и Хидайет едновременно от различни точки тръгнаха към ритуалната зала да държат сметка на Асия и Ертан , Емир насочи пистолета към тях и Хидайет го предпази и  пое няколко куршуми в гръб...

Да ви похваля новия сериал от снощти по Шоу, Като сън.

# 43
  • Кърджали
На Еймир не му се живее явно, ама  нищо, той ако дава така, и без това дълго няма да живее.

# 44
Сега във фрага я отвлече,  не може да прежали Асия.

Общи условия

Активация на акаунт