ИЗМАМНИЦИ /SAHTEKARLAR - Тема 1

• 4 972
  • 101
  •   1
Отговори
# 45
Момичета,как мислите,Ерсин колко епизода още ще остане в сериала?Струва ми се,че неговата линия взе да се изчерпва.Няма да държат Асия вечно отвлечена.Най-много да е още една,две серии и ще влезе новия антагонист,Ибрахим,сина на лелята.Интересно от там какъв заек ще изскочи.Той май ще е по-зле от Емир и Еюп.Не знам за вас,но героя на Ерсин започна много да ме дразни.Тия сцени от фрага,където отвлича Асия,много ми напомниха на сцените когато отиде в болницата след стрелбата в имението в Рибарчето.Един и същи тип игра.Берил обаче играе много добре в новия си проект.Нищо общо със Суна.Гледала съм я и в други сериали и наистина си го може момичето.Дано да стигне и до главна роля.

# 46
  • Кърджали
Еймир (не е Емир)наистина върви към края си. Тази обсебеност към Асия минава границата и ще му изяде главата. В последния епизод получи официално последно предупреждение и от вуйчо си. А с това отвличане съвсем ще му обърка играта му и съвсем ще го обърне срещу себе си. За вуйчото парите са по-важни и племенника му Еймир е само една от пионките, необходими за играта му. Сега като и Ертан осъзнава чувствата  си, мисля че няма да му позволи дълго време да се мотае пред очите и покрай зрителното поле на Асия.

# 47
Момичета, направи ли ви впечатление как у Хидайет се прояви бащиното чувство и се хвърли да предпази сина си от куршумите на Еймир.
Не знам на вас, но Ерсин с тази си роля ми стана още по неприятен и от Абидин в Рибарчето.

# 48
И на мен ми направи впечатление как го защити и пое няколко куршума, чак се чудя дали ще оживее....На мен също не ми харесва Ерсин в тази роля на гамен, противен. Сега ми е интересно Ася и Ертан в новата си роля на семейство...

# 49
Тоя Емир,извинявайте момичета,но го гледам с руски превод и там е Емир,та така ще си го наричам Ерсинчо,не ги остави даже да се почерпят.Та сега и отвлече Асия.Няма да могат скоро да се приберат в къщи.На мен ми е интересно как ще реагират Таха и майка и.Тази жена виждаше колко е нещастна дъщеря и,отвращението което изпитваше към тоя квартален бандит и се хилеше през цялото време на сватбата.Даже един разговор не проведе с нея като майка и жена.Виждаше нежеланието на дъщеря си да се омъжва и така и не я попита защо го прави.Тая жена също много ме дразни.По-зле и от мама Есме в Рибарчето.Дъщеря и плаща всички разходи и тя не я пита как и откъде взема парите.Не знам,но за мен това е най-лошия вариант на майка.Май освен баща  тия деца са нямали и майка.

# 50
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Момичета, направи ли ви впечатление как у Хидайет се прояви бащиното чувство и се хвърли да предпази сина си от куршумите на Еймир.
Не знам на вас, но Ерсин с тази си роля ми стана още по неприятен и от Абидин в Рибарчето.

И на мен

И на мен ми направи впечатление как го защити и пое няколко куршума, чак се чудя дали ще оживее....

Е, той е главния измамник, как няма да оживее . А и турските медици са факири все пак.

Тази жена виждаше колко е нещастна дъщеря и,отвращението което изпитваше към тоя квартален бандит и се хилеше през цялото време на сватбата.Даже един разговор не проведе с нея като майка и жена.Виждаше нежеланието на дъщеря си да се омъжва и така и не я попита защо го прави.Тая жена също много ме дразни.По-зле и от мама Есме в Рибарчето.Дъщеря и плаща всички разходи и тя не я пита как и откъде взема парите.Не знам,но за мен това е най-лошия вариант на майка.Май освен баща  тия деца са нямали и майка.

Мими + 1 . Майка им освен да седи и да се вайка друго не прави! Ред сопол, ред сълзи лееше пред малката си дъщеря, че до два дни трябва де се изнесат. Относно сметките, пък аз не чух работа да е хванала тая жена . Все някой и е длъжен на нея . Само Асия ли живее в тая къща та всичките да ги хрантути . И сестра й съща като майка си - кака да й плаща училището и готово! Кака и пари ще донесе за сметки и храна! По-добре като я открие Ертан след отвличането да си взима вкъщи, че тия да се трогнат да правят нещо смислено в тоя живот а не само да търкат дивана по цял ден!

# 51
Така е...обаче да видим и майката на Ертан как ще промени събитията...Кои според вас не са измамници? Майката на Ася ми хареса ,че не се подведе на бившия си мъж, а му посочи вратата...сестрата е някаква жертва, не познава баща си и явно има дефицит на любов.... Таха коренно се промени, харесва ми ... Чакам да видя и Корай как ще отмъсти, особено като разбере каква измамничка е бъдещата му жена....

# 52
Така е...обаче да видим и майката на Ертан как ще промени събитията...Кои според вас не са измамници? Майката на Ася ми хареса ,че не се подведе на бившия си мъж, а му посочи вратата...сестрата е някаква жертва, не познава баща си и явно има дефицит на любов.... Таха коренно се промени, харесва ми ... Чакам да видя и Корай как ще отмъсти, особено като разбере каква измамничка е бъдещата му жена....

Не съм сигурна че има някой герой който малко или много да не е измамник. До сега майкта и сестрата на Асия не са ни  представени в тази светлина, но като цяло няма достатъчно информация за тях.  То и екранното им време е за роля на "борче". Ще видим дали ще ги "съживят" за вбъдеще. Има някаква лека промяна в Таха, ще видим и близостта му със Симла да какво ще доведе. Кавалджъм от първа серия беше ясно, че не й е чиста работата, ма да видим какво още ще ни разкрият за нея . Корай се мисли за много хитър, но е много заблуден завалията. Поне с такова усещане оставам за момента.

# 53
# 54
Сладурчета

# 55
Много готини двамата.Някъде четох,че за ролята на Ертан са били двама кандидати,Бурак и Каан.В крайна сметка са взели Бурак.Избора им е сполучлив.Каан,да ме извинят феновете му,но не го харесвам нито като визия,нито като игра.Присъда така и не я доизгледах точно заради него,въпреки интересния сюжет.Ами не можа да ме убеди тоя актьор в нищо.Не ме развълнува по никакъв начин.

# 56
# 57

Сладури са

Много готини двамата.Някъде четох,че за ролята на Ертан са били двама кандидати,Бурак и Каан.В крайна сметка са взели Бурак.Избора им е сполучлив.Каан,да ме извинят феновете му,но не го харесвам нито като визия,нито като игра.Присъда така и не я доизгледах точно заради него,въпреки интересния сюжет.Ами не можа да ме убеди тоя актьор в нищо.Не ме развълнува по никакъв начин.

Мими, първоначално такава беше информацията, че Каан ще играе с Хилал. Но от това което аз четох тогава, Каан е отказал иначе на него е предложена ролята на Ертан. Аз Каан го харесах като актьор от Черна любов още! Нищо че ми идеше с голи ръце да го удуша, заради героя му Емир! Може да не е точно мой тип, но е много симпатичен мъж! Ролята му на прокурор Ългаз си беше на по-консервативен, праволинеен и изключително честен човек! Естествено и визуално го правеха да изглежда такъв . Ако успееш да се абстрахираш от образа на Каан, сериалът определено си беше много добър! Сценарият се беше интригуващ, динамичен, последователен и бяха засегнати изключително важни за обществото теми, които не всеки продуцент би представил!
Аз лично след Черна любов, нямаше сериал който така да ме заинтригува толкова, преди Присъда! Е, и други дизита съм гледала, но не с такъв интерес!

# 58
Не напразно спечели награда "Еми".

# 59

Общи условия

Активация на акаунт