ИЗМАМНИЦИ /SAHTEKARLAR - Тема 1

• 4 972
  • 101
  •   1
Отговори
# 90
Някой да е разбрал кога ще има нов епизод, някъде четох, че две седмици няма да има, но сериала им вторник е без прекъсване и съм в чуденка🤔

# 91
Все още няма пуснат трейлър за серията за 4.01.

# 92
# 93
Пише че нов епизод ще има на 11 Януари.

# 94
# 95
Нов епизод четох, че ще има на 17 януари.

# 96
Нов епизод четох, че ще има на 17 януари.
Слава богу тази неделя ще има епизод. Но всичко много бързо излезе наяве.... имам предвид това с Ертан. Дали ще има теми поне до края на сезона Pensive

# 97

Какво се случва?

# 98
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Леле какво се случи с Ертан????
Иначе се изкефих как разбиха офиса на Еюп и се селфиха доволни .
Нямам търпение за следващия епизод.

# 99
Турски сериали
Toni Helmy  · 1 ч  ·
"Измамници"13 еп. Озет
Ертан, попаднал в затягащ се кръг от подозрения, свързани със смъртта на баща му, се изправя лице в лице с Корай - момент, който го тласка на ръба на смъртта, отвъд която няма връщане назад.
Под тежестта на случващото се, Асия се бори да задържи братята си на повърхността. Обвиненията срещу нея стават все по-сурови и сега мълчанието се превръща в далеч по-опасен избор за всички
Семейство Бакизаде е шокирано от подозрението за престъпление, което не са очаквали, а опасната близост на Хидайет до бедствие обръща обичайния баланс на силите с главата надолу
Става все по-трудно да се разбере кой кого защитава и кой е готов да жертва любим човек за собственото си спасение . Семейните съюзи се разпадат, тайни сделки, скрити истини и неочаквани актове на съпротива излизат наяве
В този вихър от събития, изпитанието за Асия и Ертан става още по-трудно, а сблъсъкът им със семейство Бакизаде вече е неизбежен

# 100
# 101

Общи условия

Активация на акаунт