🏋Как тренирам - 32 💪

• 12 526
  • 324
  •   1
Отговори
# 315
Ауу, страхотни сте. Тия дни ще запретна ръкави да забъркам на половинката едно брауни, че вкъщи той е ценителят.

# 316
Петенце, от този сайт с притеина, опитвала ли си оризовата каша?

# 317
Три седмици възстановяване след вирус и днес отново в залата, само кардио ,час и двадесет минути. Велоергометър, степер, гребен тренажор, пак велоергометър и накрая 35 Мин. бягащата пътека при наклон 11 и скорост 4.5 . Някой по рано в коментарите беше казал, че му причернява по време на тренировка, и на мен така няколко пъти. Опитах с електролити и вода и нямам вече такива изживявания:grinning:

# 318
  • София
Петенце, от този сайт с притеина, опитвала ли си оризовата каша?

Не, това вече според мен е пълен скам. Взимала съм така рекламираният cream of rice на друга марка... Ами, хора, не си давайте парите, взимайте си оризов грис на Крина, варете си го и си свиркайте. Само че едното е 40лв на кг, другото 2лв пакета.

Гучия, и не само към теб де, ако ви е интересно, изслушайте новия подкаст на Динко Желязков с д-р Маламов. Коментират много интересни неща точно по повод обезводняване, електролити, мъжко/женско здраве, хормони. Много интересно.

# 319
Този епизод от подкаста на Динко ми стои в листа за слушане Simple Smile Днес изслушах епизода, посветен на Озе*пик, Мумд*аро и т.н. Добре е стигне до повече хора.

# 320
Пете, благодаря за мнението за оризовия грис. Правила съм не на мен, но пък мислих, че ще е по-различно. Явно не. Не съм опитвала никога..

А къде мога да видя канала на този Динко?

# 321
White flower, примерно
Скрит текст:

# 322
Ауу, страхотни сте. Тия дни ще запретна ръкави да забъркам на половинката едно брауни, че вкъщи той е ценителят.

Давай смело и после споделяй 😊
Eliff е отбелязала нещо ключово за браунито - за да имаме правилната текстура, не препичаме, не печем до“суха клечка” и тн.

# 323
Добро утро! Днес не успях да стигна до залата, но по-късно ще направя една лека тренировка вкъщи. Тази сутрин си взех мерките, та ви споделям прогреса.

Първо измерване (15.01)
Ханш – 98 см
Ляво бедро – 56.8 см
Дясно бедро – 57 см
Талия 2 пръста над пъпа – 77 см
Талия през пъпа – 84 см

Второ измерване (29.01)
Талия над пъпа – 72.5 см
Талия през пъпа – 81 см
Ханш – 96.5 см
Ляво бедро – 56.3 см
Дясно бедро – 57 см

В резюме:
Талия: −4.5 см над пъпа, −3 см през пъпа
Ханш: −1.5 см

С бедрата не знам какво се случва. Едното е леко надолу, а другото не е мръднало. През последните две седмици правя основно едностранни упражнения за долна част, за да коригирам асиметрии. Предполагам може да има леко отклонение заради грешно измерване.

Теглото си ми е почти същото (56 кг), но все пак съм много доволна.

# 324
При мен винаги едното бедро с другото има разлика от 0,5-1 см. Меря ги от над 10г. и венаги е било така. Приех го, че е просто разлика, която каквото и да правя не можа да коригирам.

Общи условия

Активация на акаунт