Бетасерк

• 872
  • 20
  •   1
Отговори
Здравейте, ако някой е приемал бетасерк как се чувства.Притеснява ме понижаване на кръвното.Било важно да го пия

# 1
Здравейте, пила съм Бетасерк за световъртеж, но не ми помогна,защото при мен се оказа от лабиринта. Аз съм с ниско кръвно,не съм усетила да ми се е отразило. Ако имате световъртеж,ви препоръчвам и Вертигохил. Хомеопатично е,без рецепта и на мен лично ми помага.

# 2
Здравейте, пила съм Бетасерк за световъртеж, но не ми помогна,защото при мен се оказа от лабиринта. Аз съм с ниско кръвно,не съм усетила да ми се е отразило. Ако имате световъртеж,ви препоръчвам и Вертигохил. Хомеопатично е,без рецепта и на мен лично ми помага.
Благодаря,казаха ми ,че трябва да го пия заради проблем с вестибуларния апарат,но точно заради кръвното се притеснявам

# 3
Не го сваля чак толкова. Изпила съм килограми, заради вертижен синдром.
Ако толкова ви притеснява, изпиите първото хапче вечер като сте вкъщи. Тогава ще разберете как ще се почувствате от него.

# 4
Пила съм го заради проблем с вестибуларен апарат, не съм забелязала да ми смъква кръвното

# 5
Пила съм го заради проблем с вестибуларен апарат, не съм забелязала да ми смъква кръвното
аз също затова ще го пия

# 6
На мен ми се отрази добре. Както е казала една дама преди мен, вземи си го когато си вкъщи да видиш как ти действа.

# 7
  • София
Здравейте, ако някой е приемал бетасерк как се чувства.Притеснява ме понижаване на кръвното.Било важно да го пия

Успиваше ме докато го пиех. Беше ми изписан заради световъртеж и може би около 3-4 дена плътно спах заради него.

# 8
Според хабилитиран отоневролог бетасеркът е абсолютно безполезен при световъртеж.

# 9
На мен ми помогна, на моя близка също ...така че в случая мнението на отоневролога не е особено миродавно.

# 10
Ок, щом отоневрологът не разбира...
1/3 от вертигото е функционално, та....

# 11
Аз не казвам, че не разбира! Казвам, че съм имала световъртеж пила съм единствено него и ми е помогнал. Отделно, че световъртежа може да е от много неща, но въобще нямам намерение да влизам в спор, споделям опит и то не само мой.

# 12
Изобщо не споря на кого какво и защо върши работа. Има и едно хомеопатично, има хора, на които то също много помага.

# 13
Възможно е. На мен два пъти ми се е случвало да имам подобен проблем и двата пъти ми е помагало, ако не беше вероятно щях да търся друг препарат. Като първия път бях много зле, виеше ми се свят както лежах, не можех да си намеря положение в което да ми е добре, гадеше ми се и т.н. тоест доста сериозна криза и ми помогна.

# 14
  • София
Според хабилитиран отоневролог бетасеркът е абсолютно безполезен при световъртеж.
Еми явно помага 😄Нека си е хабилитиран той.

Общи условия

Активация на акаунт