Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 26 607
  • 373
  •   3
Отговори
# 30
Днес пазарувах с малко талончета. Парфюма е странен по интересен начин. По-скоро ми харесва и имам желание да се пръскам постоянно с него. Вероятно би бил доста дразнещ за околните, обаче к'во ми пука. Искам да си купя още на марката. Има ги на промоция и в лили този месец. Какви са вашите любимци момичета? Спрея за коса е голяма реклама в социалните мрежи,  по-евтин е в дм дори от промоциите онлайн в момента. Идните дни ще го тествам, че сега имам наслояване на продукти по косата. Кажете за парфюмите обаче, че съм фен на аромати, а за тези пари, това количество е попадение.

# 31
Парфюмът е аналог на Erba Pura.

# 32
La rive имат много сполучливи имитации. Най-много използвам Her choice, паралелно с оригинала My way, разлика не намирам. Имам и още няколко:
Скрит текст:

# 33
  • София
Ето още сполучливи имитации от марката La Rive.
Скрит текст:

# 34
Много благодаря. Запазих си снимките. Утре ще отскоча до Лили и ще потърся имитацията на либре, харесвам го, но на мартинез ми е нетраен. Дано тук е по-добър.

# 35
  • Deutschland
Аз на Ла рив харесвам това копие на Прада Парадокс. Имам един отворен от няколко месеца и като че е станал по траен, а може и да си въобразявам.. Харесвам и един, който е копие на Гучи Флора, има го от 20 години сигурно. Нямам снимка обаче.
Ето Парадокса

# 36
  • София
Момичета, зареден е вече двойника на Сол де Жанейро, лосиона за тяло на Балеа. Днес от календара има Талон за 20% отстъпка на всички лосиони за тяло и кремове за ръце с марка Balea

# 37
  • Deutschland
Този изобщо не го видях, ама не ми се връща в ДМ, че нямам време.
Похарчих някой и друг купон.

# 38
  • Сливен
Фрау ,деото  напомня ли ти на някой парфюм?

# 39
  • Deutschland
Като се прибера довечера, ще тествам. Сега като ме питаш, се сещам че забравих да купя онзи прекрасен сапун за ръце на Балеа с божур.

# 40
  • Сливен
Уникален е този сапун,постоянно проверявам дали няма да пуснат и други продукти с този аромат,включително и сайта на немски ДМ.

# 41
  • Deutschland
Допълвам от друг магазин. Душ гела Тезори ухае разкошно ♥️

# 42
Момичета, зареден е вече двойника на Сол де Жанейро, лосиона за тяло на Балеа. Днес от календара има Талон за 20% отстъпка на всички лосиони за тяло и кремове за ръце с марка Balea

Как е като хидратация този лосион?

# 43
При мен хидратацията е нула на този лосион.. но пък ухае и се нанася приятно

# 44
Това го купувайте, само ако не харесвате силни аромати, да не кажа никакви Joy
Имам го от миналата година, видях, че пак се предлага и го отворих да го помириша. Нищо не усетих или поне ароматът е в диапазон, който моя нос не лови. Добре че не съм го подарила... Ще си го използвам аз, когато се парфюмирам повечко, та да не мириша на сто неща.

Общи условия

Активация на акаунт