Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 26 659
  • 373
  •   4
Отговори
# 15
Взех похваленото в темата масло с жожоба и сквалан на Икаров. На мен също много ми хареса, направих си масаж с гуа ша.
Саси, маслото намерих на щанда с етерични масла.

# 16
  • София
Много съжалявам, че Флорена не са на българския пазар! С голямо нетърпение чакам по празниците да ми донесат от Германия крема в кръглата кутийка с лайка, който ми решава всички драми с кожата през зимата.

# 17
  • Deutschland
Имат и кремове за лице мисля, но никога не съм пробвала. Ще видя и този с лайка, всеки път нося кремове на брат ми, че и той има проблем с кожата на ръцете. Благодаря много!

# 18
  • при моите деца .....
Да ми препоръчате гланц/ балсам за устни.
Подхранващ.
Може и с цвят.
Предварително брагодаря.

# 19
Вчера търсих маската за ръце на Алверде в ДМ, но не я открих при кремовете за ръце, насочете ме къде стои?
Слънцезащитата последна ли слагате на лицето? След серум, крем и ББ крем-тониран? .

# 20
  • София
Показаната от Фрау С маска за ръце на Алверде има ли я в Бг?
Аз не съм я срещала.

А според чичко Гугъл кремовете на Florena ги има в няколко бг сайта, включително и показания по-горе.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 09:37 от Flores

# 21
Слагам серум, крем със слънцезащита и след това ББ, в който пак има слънцезащита.

Маската за ръце на Алверде дали я има вече в България?

# 22
  • Deutschland
Тя е нова маската. Вероятно в някой момент ще я има и в България.

# 23
Здравейте момичета, надявам се да намеря отговора на въпроса си при вас. Вярвам, че сте сила и ще ми помогнете. Днес отворих последната си опаковка Loreal Unbelieva Brow 48h Gel. В трескаво търсене съм на нещо, с което да мога да го заменя, тъй като вече е спрян от производство. Проблема ми е, че веждите ми (моите) започват почти с един пръст навътре от това, което трябва и са супер тънки и наистина се нуждая от нещо, което като нанеса сутрин да не го мисля до края на деня. Трябва ми силна фиксация и покривност. Има хиляди продукти на пазара, но не искам да давам пари за нещо, с което ако се пипна по лицето ще остана без вежда. Моля, ако сте доволни от някой продукт и той е наистина дълготраен, да ми го препоръчате.

# 24
https://lillydrogerie.bg/velnea-keratin-techen-keratin-250gr-540993
Някой пробвал ли е този продукт? Дали прави косата гладка и подредена? Или друг продукт от серията? Търся спрей, който да придава стъклен блясък и да запазва формата на косата. Такъв е термозащита та на Тресме, но много лошо ми ухае и ми трябва алтернатива 😒
Пп. взех от намаленията на Ши разни червила и спирали. Много харесвам марката , моливът им за вежди е номер едно. Жалко , че се изнасят. Ще ги пазаря от Румъния вече явно.

# 25
Този спрей на Глис има подобен ефект:

# 26
Заредих два броя от олиото Плекс (без талони).
Скрит текст:

Използвах талон на Профисимо за свещи и освен обичайните (тиквено лате, бисквитки, с елхички), купих и два коледни комплекта. Понеже в магазините има по една бройка, пообикалях и за единия ползвах талона за Профисимо, за другия талона за коледни комплекти. За свещите купих и запалка за барбекю, много е удобна.

Скрит текст:

Търсих и колагена на прах на Миволис, защото имах и талон 20% за над 700 лв., но го нямаше. Взех за проба германий на Абофарма. Излезе на по-добра цена отколкото в аптеките.

Скрит текст:

Сърбят ме ръцете да купя още нещо, но не знам какво. Simple Smile

# 27
  • Deutschland
Свещите на Профисимо хубави ли са? Усеща ли се аромат из стаята?

# 28
# 29
Здравейте, подлъгах се и купих цапащо червило, има ли фиксатори за червила?

Общи условия

Активация на акаунт