Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 26 763
  • 373
  •   1
Отговори
# 1
Гланц за коса нямам и не съм ползвала. Има ли в ДМ за тъмни или само показаният в предната темата е ( за руси коси)?

# 2
Благодаря за темата.
От S-he нямам попадения, така че няма да ми липсват. Дали ще има нова марка на тяхно място

# 3
Благодаря за новата тема!
Бях видяла гланцовета за коса, обаче не посмях да си взема. За мен чудесен гланц ефект за брюнетки се постига със серията на Балеа профи за брюнетки.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 19:03 от Janice_

# 4
  • Deutschland
Благодаря за темата 🌹
Гланцът ме заинтригува, май не съм ги виждала досега. Предполагам, че стоят при боите за коса или?

# 5
Благодаря за темата.
От S-he нямам попадения, така че няма да ми липсват. Дали ще има нова марка на тяхно място

Питах ги, нямало да има друга марка.

# 6
  • София
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Гланцът не съм го виждала преди, но определено ще потърся за проба. На сайта намерих само тониращи шампоани от същата марка https://www.dm-drogeriemarkt.bg/search?query=r%C3%A9ell%E2%80%98 … rType=dm-products

# 7
Тези тониращите шампоани не стават, пробвала съм ги. Кърпичките обаче са хубави, бях ги купила от аутлет зоната за 50 стотинки 😅, ползвам ги като боядисвам майка ми, чудесно почистват боята.

# 8
Моят гланц не е за руса коса.Сега влязох в приложението,но не ми излиза.Намерих го в немския сайт.https://www.dm.de/applink/reell-e-expert-farb-glanzbehandlung-gl … pdsteilen.laufend
Иначе аз го купих от Дм Русе център.

# 9
Бихте ли казали в ДМ стои похваленото тик масло на Икаров със сквален?

# 10
  • Deutschland
Имам 35% отстъпка за Пантен, в събота ще му отпусна краищата 😂.
И нещо ново от Алверде...
/Мъжът ми току що е бил в ДМ, а аз виждам снимката късно/

# 11
Фрау, зимата имам нужда точно от нещо такова за ръцете. Яд ме е само, че виждам "limited edition". Много харесвам продуктите на Алверде и като са лимитка е много кофти.

# 12
  • Deutschland
Докато чакам детето от училище, влязох в един магазин и си взех крем за ръце, чиято марка е сигурно от 100 години на пазара. В студа ми са напукани до кръв и се надявам малко да спася положението.

# 13
За напукани ръце някой беше препоръчал червения крем от Лидл.Купих го и мисля,че наистина е добър.Но не попива много и си мажа ръцете само вечер преди лягане.

# 14
На ръцете слагам всичко, което слагам и на ръцете, серум, серум с вит. Ц, крем и слънцезащита. Вечер ретинал/третиноин и богат крем отгоре. Определено ми е по-добре, от колкото само с крем специално за ръце.

Общи условия

Активация на акаунт