Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 49 305
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Тук няма анти-ейдж ефект, но горещо го препоръчвам. Подходящ е за всички типове кожа, хидратира и не оставя лепкаво или тежко усещане. Лятото дори го нанасях без основен дневен крем
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/beauty-of-joseon-slantsezashtite … 809782555508.html

# 736
  • София
Още един глас за слънцезащитата на Beauty of Joseon. Много лека, гелообразна, бързо попива, няма лепнещо усещане, не лъщи, не запушва порите и много добре предпазва. Hands V

# 737
  • София
И аз давам глас за за слънцезащитата на Beauty of Joseon. Страхотна е. Дъщеря ми ползва на Скин 1004 и тя е много доволна, но не знам дали отговаря на търсенето на Hrispa76.

# 738
И от мен глас. Имам изразходени 3 или 4 опаковки. Събрала съм 3 дневни неотворени крема и затова не съм я подновила, но е наистина разкошна.

Искам да дам мнение и за колагеновия фдт на Enough. Първото нещо, което ще споделя е силния аромат, ама чак го усещам и след часове като съм го нанесла. Поне е приятен аромат. Доста по-различно се нанася в сравнение със златния, който ми е любим и там имам 3-4 опаковки. Този, колагенов, за мин е по-подходящ за мазна кожа или по-мазна - няма го това силно озаряване на златния. Пак има озаряване, но не може да се сравни с това на златния. Издръжлив е, също като златния - тук нямам забележки. Мнението ми е за носене на фдт-ните без пудра. Не е матов със сигурност, “по-воден” го усещам от златния. Общо взето харесвам го и този, и златния. Правят кожата гладка, изглежда фина и сияйна. Не е пълно покритието, но спокойно може да се надгражда до такова, както златния. Ще си ги поддържам налични и ще ги ползвам основно тях много ми харесват. Златният ползва и майка ми - кожата ѝ е без никакви несъвършенства. Няма дори пори. Мнението ѝ е същото. 

За съжаление, поръчах коректор, уж най-светлия цвят, а е супер тъмен. Не знам защо така се получи. 🤣

# 739
Моят фдт на Enough collagen закупен от iherb няма никакъв мирис.Не ми допада особенно тъй като има сивкав подтон,а моето лице е с розовеещ.Без пудра не мога да го нося,много ми лъщи.
Да похваля обаче този гланц за коса,който взех вчера от Дм.Косата става мека и лъскава.Моята е светло руса и при други гланцове  рядко има ефект.Определено ще си взема пак.

# 740

Общи условия

Активация на акаунт