Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 10 044
  • 182
  •   3
Отговори
# 180
Оо, хора.
Взех си този скраб олио за тяло.
Уникално е.
Първо минавам със сапун тялото (дав, класика), после с душ олиото и накрая със скраба с олио.
В дм има два вида, розовия сякаш е с по-големи частици или просто жълтия се е разтопил, не знам😄 но са по-нежни, а олиото по-богато. И двата вида скраб ми харесват, де, но жълтия повече. За суха кожа е перфектно. Няма нужда от хидратация след банята (въпреки, че един лосион на микса още повече ще запечата хидратацията, но не винаги имам време и за това).
Със сигурност това вече е комбинацията за мен. Душ олиото си мирише на олио, но мен не ме бърка.  Имам нужда от хидратиране на тая кожа.

Сега кожата ми е леко мазна, но не лепнеща и много нежна и мека. И мирише хубаво 🥰
Другия месец ще се запася стабилно.

# 181
Скраба ми е любим ,мн изхабени опаковки ,сега реших да пробвам розовия ..и съм разочарована ,не ми харесва ...

# 182
Отдавна заглеждам скраба на Алверде, но все не го взимам. Ще поправя тази грешка при следващото посещение. Имам да купувам и продукти за лице на Алверде, няма да е зле да пуснат един талон.

Общи условия

Активация на акаунт