Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 49 309
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Момичета, мнения за тази гъба за почистване на лице Конджак на  ebelin?
Скрит текст:
Аз я ползвам от няколко години, но последните две бройки, които купувам са с лошо качество. Може и да съм попаднала на кофти партида, не знам. Стана ми странно, че и при двете буквално на третата седмица от използването изтъняват в средата, даже започват да се късат. Иначе ги използвам по два месеца. Макар, че според описанието може и три.
Ползвам я основно вечер с измиващ гел, след като вече съм свалила грима. Много съм доволна, нежно ексфолира, лицето след това е меко и гладко, готово за нанасяне на нощната грижа.

# 691
Харесва ми ефектът върху кожата при ексфолиране с конджак, но скоро не съм си купувала.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 13:14 от DiaMia

# 692
Браво за Hot mamma, Cather! Това е много трудно постижимо!

# 693
  • София
Ами, 2 години ми отне. Ползвах предимно него. Grinning

# 694
Аз го препоръчах, радвам се, че и на Вас се е отразило добре Simple Smile
Взех си маслото със сквален на Икаров и розова вода на Алтея. Маслото е просто вълшебно! Благодаря на дамата, която го спомена. От едно намазване и кожата е като след процедура свежа.
Напазарувах си с талона и шампоани Здраве за половин година напред, всички вкъщи ги харесваме.

# 695
Dia,дай снимка на това масло,плс. И маската от Лидл си записах и като се прибера в БГ да се разкрасявам.

# 696
Ето, това е:

# 697
И аз го загледах това масло/олио. Бихте ли споделили как е като миризма?

# 698
Не мирише силно и миризмата е по-скоро козметична, отколкото билкова. Приятно е.

# 699
Bonjour са с ЧП и -40% на доста продукти на Essence и Catrice. Има и намалени техни палитри сенки, както и на Revlon. Видях и няколко грим комплекти на промоция, но палитри не ми трябват. Предимно продукти за устни си взех.
Матиращата гел пудра също е в промото, отказах се от нея, но си поръчах озарителя за под очи на Catrice.

# 700
Bonjour са с ЧП и -40% на доста продукти на Essence и Catrice. Има и намалени техни палитри сенки, както и на Revlon. Видях и няколко грим комплекти на промоция, но палитри не ми трябват. Предимно продукти за устни си взех.
Матиращата гел пудра също е в промото, отказах се от нея, но си поръчах озарителя за под очи на Catrice.
Не съм се включвала скоро, но с бебе е така.
Поръчах за около 200лв и с това намаление излезе на “никакви”’пари. Доста коледни подаръци уредих, за себе си взех от колекцита на Катрис “Еспресо”. Надявам се всичко да е наред, за първи път поръчвам.

# 701
  • Deutschland
Честито бебче, Nidda 💗

DM затвори под носа ми тази вечер, исках да си купя от кафето им, да взема още един течен сапун Балеа и крем за ръце. Здраве да е.

# 702
Еее изнервих се 😡 от няколко месеца имам бъг с бг мама и когато вляза в сайта често ме изхвърля от профила, бях започнала да пиша тук и ме изхвърли от профила😡
Иначе и аз съм с бебе, в началото си мислех, че дълго няма да се докопам до козметика, ама още първата седмица скокнах до дм. Не знам колко е добре, де, но ми е нещо като ритуал и се разнообразявам с козметика и книги. Поне минавам по-бюджетно, пък ММ ми свикна и понякога ми взима нещо и той. 😀
Тези дни ще пробвам нови продукти за мен, мога да постна отзиви ако искате. Фдт на Аликс Авиен, Шиглам насипна и печена пудра, червило и молив 2в1, спирала на голдън роуз (не съм я виждала досега), молив за вежди на импала.
Честито бебе, Нидда! 🥰

# 703
Честито бебче, Nidda! Purple Heart

Бустерът на Елсев ми прави нещо като пърхот на главата. Но си личи, че е само на места, където съм слагала. Някой да има такъв проблем?

# 704

Общи условия

Активация на акаунт