Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 49 316
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Не се възползвах от намалението в Лили. 15% на цялата поръчка не ми се вижда особена оферта. По-изгодно е да се пазарува с месечните им намаления, където продуктите са с 20 и повече проценти намаление. Каквото си харесах и ми трябва, всичко е на изгодна цена от месечните маления.

# 676
Може ли да ми препоръчате олио за премахване на грим? Преди бях доволна от едно на Балеа, но не помня кое точно и затова сега се чудя какво да си взема.

# 677
Може ли да ми препоръчате олио за премахване на грим? Преди бях доволна от едно на Балеа, но не помня кое точно и затова сега се чудя какво да си взема.

Най-добре някое корейско или Nuxe с роза.

# 678
  • Deutschland
На опаковката на олиото на Балеа пише Reinigung Öl. Аз го имах и преди няколко дена отчаяно го търсих из вкъщи, понеже малката дойде от училище нарисувана с фулмастер по лицето. Така и не го открих, а разтваря всичко много добре.

# 679
  • София
Не е олио, но на Микса двуфазният е доста мазен и премахва добре очен и тежък грим. По- добре от двуфазния на Нивеа и Агива.

# 680
  • Пловдив
Не се възползвах от намалението в Лили. 15% на цялата поръчка не ми се вижда особена оферта. По-изгодно е да се пазарува с месечните им намаления, където продуктите са с 20 и повече проценти намаление. Каквото си харесах и ми трябва, всичко е на изгодна цена от месечните маления.
Отстъпката важеше и за намалени продукти. Ползвах и цветчетата,  които бях натрупала. Получи се топ цена. Отделно ми отчете и нови цветчета за покупката.

# 681
В сайта на Лили, на банера, където обявяваха намалението пишеше, че
не важи за продукти в промоция…

# 682
  • БГ
В сайта на Лили, на банера, където обявяваха намалението пишеше, че
не важи за продукти в промоция…

# 683
  • София
Много тъпо от тяхна страна. Бях тръгнала първия ден от промоцията, добре, че видях тук какво сте писали. Та, втория не успях и се радвам, че удържах, защото реално нищо не ми трябва. Бях харесала един от ружовете на Милани, който с 15% стъпва на приятна цена, но реално имам няколко и ще е просто прищявка.

Даже да ви се похваля, знам, че ще оцените моя труд Grinning
Скрит текст:

# 684
Лятото маникюристка ми прецака много зле ноктите, та още си ги оправям. Днес взех този заздравител и останах впечатлена, не стои като някакъв изкуствен слой лак отгоре, ами всеедно заглади моите нокти.
Ползвала съм много заздравители през годините, такъв хубав ефект не съм виждала, а е под пет лева заздравителя.

# 685
  • оттам, откъдето започва България
В същата ситуация съм и аз. Само заздравители ползвам от месеци, но такъв не съм виждала. Откъде го купи?

# 686
От магазин Мира в Плевен. Имат и сайт марката.
Ще допълня и с това масло на Евелин 8в1. Него съм ползвала със сигурност доста време и имаше ефект, мажех се поне веднъж на ден, сега се надявам в комбинация със заздравителя да оправя положението.

# 687
И аз съм ползвала много и такъв не съм виждала. Но от препоръка тук си взех на Евелин 8 в 1 сензитив и съм много доволна. Ноктите ми бяха ужасни,въпреки прием на разни добавки,мазане с какво ли не,с лющещ се горен слой и постоянно чупещи се до  живеца.Ползвам го 3 седмици и сеге  са доста по добре и даже са пораснали.

# 688
  • оттам, откъдето започва България
Аз също съм с
Скрит текст:

# 689
Взех си маслото със сквален на Икаров и розова вода на Алтея. Маслото е просто вълшебно! Благодаря на дамата, която го спомена. От едно намазване и кожата е като след процедура свежа.
Напазарувах си с талона и шампоани Здраве за половин година напред, всички вкъщи ги харесваме.

Общи условия

Активация на акаунт