Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 49 324
  • 740
  •   2
Отговори
# 660
Офф: BareCare са страхотни, събирам си кутиите от поръчките. Grinning

# 661
  • Пловдив
На каква цена беше балма на Банила?

# 662
  • София
На каква цена беше балма на Банила?

Взех го с 40% намаление и излезе 36 лв. за 180 мл.

# 663
В момента имам нужда от малко неща и се чудя дали да купувам сега или да изчакам. Дадоха ми ваучер за 10% отстъпка на марки на ДМ. Но все се надявах да дадат някакво по-голямо намаление, поне на техните марки.

# 664
Аз пазарувам само неща, които ползвам. Така или иначе съм малко като “запасяваща се”. Купувам например две пасти, два сапуна - да имам. 🤣 Винаги са неща, които знам, че ми харесват и ползвам редовно. Просто, ако са с добро намаление купувам повечко. Избягвам да купувам неща, които не ползвам и не ми трябват.

От Бер кер поръчах фдт Enough и коректора, но с хиалуроновата киселина. За мама поръчах от златния фдт и един комплект на Меди пийл, който миналата Коледа ѝ подарих и сега беше 68 лв - прекрасна цена. Иначе бих поръчала и други неща, на първо че имам три крема за лице, серуми и т.н. неотворени, защото в момента не ползвам нищо. Евентуално догодина ще поръчвам. 🤣

# 665
И аз 3 дни гледах Barecare, но така и не поръчах нищо. Иначе бях набелязала пачовете на Medipeel и олиото за коса на Lador. Пробвала съм и двата продукта, много са добри.

# 666
Препоръчвам с 2 ръце червилото от коледната колекция на Есенс. Имитира Диорските бляскави червила. Много е комфортно, нюд е, и за мен е идеален. Блясъците са по малко от при Диор, но си ги има. Комфортно е за носене и не изсушава брутално. За мен много си заслужава.

# 667
  • Варна
Къде го има?

# 668
От Трир го купих, нямам идея в България, кога ще ги заредят.

# 669
Ако някой я засече в България серията моля да пише! Благодаря ви!

# 670

Червилото май е течен гланц с брокат или се бъркам? Влезнах в немския сайт на есенс да видя всички продукти по-обстойно.

# 671
  • Deutschland

В нашия ДМ не съм го виждала, но дори и да го заредят, ще се изкупи на мига. На 180 км съм от Trier.

# 672
Не е гланц, не знам защо така са го кръстили.

# 673
Ако някой я засече в България серията моля да пише! Благодаря ви!
Проверявай в сайтовете notino и makeup.bg. Там забелязвам, че такива лимитки и по-интересни продукти се срещат в сайтовете.

# 674
Ето тук може да се разгледат продуктите: https://www.essence.eu/en-ie/trend-editions/nuts-about-you#product-tile-955384

Общи условия

Активация на акаунт