Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 50 245
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Deutschland
На Glade мога да похваля тази свещ с аромат на бисквитки с ванилов крем. Ухае разкошно. При вас ги има в ДМ.

# 646
  • София
Фрау С, благодаря за препоръката! Хубави са им свещите и много трайни като аромати. Харесвам много коледните лимитки, така че ще се възползвам. Two Hearts

# 647
Бих ви препоръчала свещи от пепко. Тези в големите кръгли кутии с по три фитила за горене. Взех за себе си , ще купя и за подарък.

# 648
  • София
Да, от Пепко също съм доволна точно от тези с трите фитила и металния капак. Ползвала съм червената, розовата и черната. Икономични са, дълго време горят и аромата е ОК.

# 649
  • София
И тук да дам отчет за новите талони в приложението на dm- за мен няма нищо интересно - 15% Здраве, 25% Glade, 10% Persil, 10% Maybelline. Евентуално бих взела някоя ароматна свещ Glade.
Супер за Глейд, и без това запасите ми от ароматни свещи са на изчерпване. Ще си заредя и пълнители за електрическото устройство. Цените им са станали ужасни.

# 650
С карта Lilly:

# 651
Мале, тия 10% направо да ги махнат. Толкова е смешно. 🤣 Глейд е с добро намаление, струва си да се вземе, ама 10% за Персил … смешно история, както и за Мейбълин.

# 652
На Glade единствено купувам Anti Tabac

Мирише уникално,доста силно.Ароматизира цялото жилище.
Бях купувала коледните им с канела и ябълка,на мен ми миришат на вкиснало вино.Другите има аромати са по като за лятото като че ли.
От спрейовете обожавам Sandalwood & Jasmine

Свещите със същия аромат са много хубави,но рядко ги срещам при нас

# 653
Някой друг заблуден като мен, ако се втурне към Лили, намалението им е само утре.
Днес и утре е само за сайта.
Те сигурно са си го написали хората, ама кой да гледа. Grinning

# 654
Да, двата дни важи само за онлайн поръчки. За физическите магазини са оставили почивния ден, за по-голяма посещаемост явно.

Черният петък официално е на 28.11 (винаги последният петък на ноември) и психически още не съм подготвена. Ще спестя, демек, тоя уикенд Joy

# 655
От години не пазарувам нищо, от което нямам нужда. Този черен петък е измислен единствено с цел лудо консуматорство и малко реални намаления. Имам чудесни попадения от ЧП, но не взимам неща, които няма да ми свършат работа 100%, само заради ниската цена.

# 656
Черният петък вече се превърна в черен ноември, защото много магазини правят намаления във всеки ден, освен последния петък на месеца 😂 Трябва цял ноември да се следят сайтовете, от които искаш да се възползваш от намаленията

# 657
Така е, за консуматорството. Аз успях да мина само с фдт и фиксиращ спрей от друг сайт😀 откъм козметика, де.
Иначе си поръчах на sheglam печена пудра и насипна, също и червило с молив 2в1, страхотни са.

# 658
Аз се възползвах само от намаленията в BareCare вчера - взех олио за почистване на грим от Skin1004. В момента и в Лили е с -30%, но дори така щеше да ми излезе по-скъпо, отколкото в BareCare. Оттам го взех за 24 лв. Поръчах си и крем за около очите, понеже моят тъкмо свършваше. Като подарък ми добавиха някакъв „мистериозен бокс“, даже ми е любопитно какво ще има вътре

# 659
  • София
Аз се възползвах само от намаленията в BareCare вчера - взех олио за почистване на грим от Skin1004. В момента и в Лили е с -30%, но дори така щеше да ми излезе по-скъпо, отколкото в BareCare. Оттам го взех за 24 лв. Поръчах си и крем за около очите, понеже моят тъкмо свършваше. Като подарък ми добавиха някакъв „мистериозен бокс“, даже ми е любопитно какво ще има вътре
Аз вчера си получих поръчката от там. Не стига, че беше опакована невероятно (най-добрата опаковка, която някога съм получавала), но получих подарък 2 шийт маски и няколко мостри на различни продукти.

Общи условия

Активация на акаунт