Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 50 248
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Извинявам се, явно съм разбрала грешно. Серията, за която писах е Mystic oil, ето това е балсамът:

# 631
  • София
Morkovelka99, имам синята палитра от няколко години и съм я ползвала не повече от два пъти. Цветовете са по-скоро сиви, отколкото сини. Не ги намирам за особено пигментирани и като цяло ми е голямо разочарование. Имах преди и една по-малка палитра на She и с нея не се разбрахме.
П.С. Ако търсиш хубаво синьо, дуо сенките на Катрис са страхотни.

# 632
  • Стара Загора
Потвърждавам за сенките на S-he.
Трудно разнасяне, малко пигмент.
Не ми допаднаха хич и заминаха.

# 633
  • Пловдив
Темата на следващия dm лайф:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmlive

# 634
Като сме на тема сенки за очи, кои са с добри пигменти, но и сравнително бюджетни? Не съм взимала, гледах на революшън, също и на тренд ит ъп.. катрис. Изглеждат добре, но как се държат?
Иначе имам палитра на есенс по филма up, много е сладка и ми харесва.
Като цяло ми трябва нещо компактно, в което да има основни цветове мат + брокат/перлени, но единичките не ме устройват. Имам дуо на есенс, добре е, да.

# 635
Аз харесвам 5 in a box на Катрис, но не знам къде могат да се намерят.

Wet and wild също имат хубави сенки, пигментирани.

# 636
  • София
Революшън със сигурност. Имат страхотни палитри ,но НЕ тези с прозрачен капак -   ,

А  от този тип палитри имам жестоки попадения !

# 637
имам шест палитри на революшън именно с прозрачния  капак. За ежедневието съм доволна. Има както нежни и леки цветове, така и по-ярки и наситени с кутиите

# 638
  • Sofia
Аз имам само една палитра, дори нея ползвам доста рядко, само при някакви случаи. Като цяло не ползвам много грим. Много съм доволна от REVOLUTION FOREVER FLAWLESS Allure - https://remedium.bg/revolyushan-senki-palitra-forever-flawless-a … ure-18ts-073445/p

# 639
Любимите ми палитри са на Sleek. На Rimmel също не са лоши:

От техните имам тази:

# 640
  • София
Извинявайте, че се връщам толкова назад в темата когато коментирахме витамините.
Janice_, тези мултивитамини вече са налични в сайта. Има даже и детския вариант желирани мечета.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mivolis-multivitamin-mecheta-za- … 066447857979.html

# 641
Да, пуснах поръчка вчера с тях, само онлайн са налични. Purple Heart

# 642
  • Deutschland
Аз снощи взех желирани мечета Саностол от ДМ, че имах 20 % отстъпка за тях. Принципно предпочитам сиропа им с добавено желязо, но беше изчерпан.

# 643
  • Пловдив
Заредили са нови талони в приложението на dm.
Отново нищо интересно...

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 07:20 от sunflower

# 644
  • София
И тук да дам отчет за новите талони в приложението на dm- за мен няма нищо интересно - 15% Здраве, 25% Glade, 10% Persil, 10% Maybelline. Евентуално бих взела някоя ароматна свещ Glade.

Общи условия

Активация на акаунт