Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 50 277
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря,Фрау,ще ги погледна. Хубав ден на теб!

# 616
На мен почистващата маска с нийм на Хималая много ми харесва. Почиства чудесно кожата, то от доста време не съм си купувала.

# 617
  • Deutschland
Идвам от ДМ, защото спешно ми трябваше празен буркан и лед свещ 😀.
Взех си маски с шам фастък за лице на Балеа и травел шампоан /балсам Orientаl magic. Ползвала съм го и много ми харесва. За съжаление няма пълно размерни опаковки, а е страхотен.

# 618
  • София
Фрау С, дано пуснат цялата серия Orientаl magic пак. Ще чакаме новини ако я заредят при вас. Тук до скоро имаше травъла шампоан/ балсам, но само това. Хубави бяха продуктите, аромата също.
mountain_crystal, благодаря за споделената информация за ползите от маслото от нийм. При толкова позитиви, мисля че ще преживеем лошия му аромат.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 21:20 от Flores

# 619
  • Mediterraneo
Фрау, сега и с Action ли ще ме зарибяваш?! Имам наблизо, ама рядко ходя, ще взема да обиколя по- подробно Simple Smile

# 620
  • Deutschland
Аз за съжаление нямам наблизо, затова рядко ходя, ама пазарувам яко. Кабели за телефона, папки, моливи, химикали, маски за лице, за коса, понякога зареждат парфюми маркови на смешни цени. Мъжът ми е фен на diamond painting и след работа е там да види има ли нещо ново. Забравих да спомена Плейбой душ геловете, страхотни аромати има.

# 621
Фрау С, дано пуснат цялата серия Orientаl magic пак. Ще чакаме новини ако я заредят при вас. Тук до скоро имаше травъла шампоан/ балсам, но само това. Хубави бяха продуктите, аромата също.
Тук серията беше пусната преди месец на отделен щанд, сега вече са останали малко продукти и са ги сложили при другите продукти за коса. Аз си взех балсама и е много хубав. Всички продукти, които имаше бяха пълноразмерни.

# 622
Някой ползвал ли ги е тези сенки? Пигментирани ли са

На живо в Дм зелената и синята палитра ми привлекоха вниманието

# 623
  • София
Janice_, ти май беше споделила тогава, че пак са я заредили и следя постоянно и в двата магазина, които са ми наблизо, но без успех.
И за да не е спам, вкъщи много ни хареса Течен сапун Balea Peony & Sandalwood . Чак ми се прииска парфюм с такъв аромат.

# 624
Флорес, ако си във Варна, продукти от серията имаше в ДМ, който се намира срещу Общината. В Добрич има от продуктите в Дм, който се намира в ритейл парка до КАТ.
В сайта изобщо не видях да ги има налични.

# 625
  • София
В София съм и в моя квартал ги няма, може би в по-големите магазини. Но в ДМ в подлеза на Софийския, намерих лилавата серия Mystic oil и набързо забърсах Мляко за коса. В сайта въобще я няма тази серия. Дано да е добра. Пише за суха коса, богато подхранваща формула с масла от арган, моной и макадамия.

# 626
  • Deutschland
Аз имах предвид този продукт, с аромата на Alien. За съжаление няма нищо друго от серията. Имаше шампоани Mystic oil, нито балсами, нито млякото за коса, нито финиш спрея, обачв него го имам от миналата година.

# 627
Frau,ходих днес,но душ гелове на Плей бой не видях. И като цяло беше доста обрано,може би предстои зареждане. Маски имаше някакви,ама се чудих какви да взема,накрая никакви...

# 628
  • София
Да, три различни са лилавите серии - Oriental magic с аромат на Alien; Mystic oil серия за коса; новата Oriental plum, и отделно лилавия Део спрей Golden moon, който пак е с аромат на Alien. Стана малко объркващо, но мисля, че правилно ги описах.

# 629
  • Deutschland
Frau,ходих днес,но душ гелове на Плей бой не видях. И като цяло беше доста обрано,може би предстои зареждане. Маски имаше някакви,ама се чудих какви да взема,накрая никакви...

Ако филиала е на централно място, нормално е да няма нищо. Ние ходим в един малък град, почти село и има много стоки, а и магазина е много голям. В центъра на града, в който живеем има един магазин от веригата и вътре стелажите все са празни.

Общи условия

Активация на акаунт