Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 50 251
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Хубаво е да разнообразяват марките за лайфа.
Аз също ще се възползвам,  ако не забравя да пусна.
Напомням и във форума и накрая.  се сещам след час,  като е започнал.  Grinning

# 391
Включи алармата на телефона за 18.05 ч. Simple Smile
Талон за Миволис ще изпозлвам с удоволствие.

# 392
Мултивитамините на Миволис са любимите на моя съпруг. Купуваме и други хранителни добавки на същата марка - Омега 3, добавката за коса, Витамин С, бонбони за гърло, и др. Добро съотношение цена-качество. Със сигурност ще се възползваме от талоните от следващия лайф.
Кои точно мултивитамини? Аз си харесах едни желирани, обаче никъде няма наличност...

# 393
  • София
Janice_, ето тези са Multivitamin - 20 броя разтворими таблетки. Купували сме и от другите разтворими, но тези са ни фаворит.

# 394
Желирани ползвам

Сега дали дават някакъв резултат не знам, два месеца и половина след раждане съм, засега ми е ок косата.
Харесват ми повече желирани отколкото за пиене или разтворими 😬

# 395
Аз тези бях харесала, но никъде не ги намирам:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mivolis-zhelirani-bonboni-multiv … 066447747232.html

# 396
  • Deutschland
Мъжът ми купуваше от детските гумени мечета Миволис за децата. Не мога да кажа дали съм доволна, по-скоро не. Доволна съм от витамините Саностол на сироп, с добавено желязо. Тук в ДМ ги има.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 17:21 от Фрау С

# 397
Едно време като дете ме пращаха със сироп саностол на градина ,седеше ми в шкафчето  и ми го даваха госпожите там...

# 398
И аз съм отраснала със Саностол.

# 399
Скрит текст:
Това не е ли серията Елиън? Къде я има, казвайте бърже?  😁о

# 400
Не е това, тия още не съм чула някой да ги е харесал.
Това е Oriental Plum, подобието на Alien беше Oriental Magic.

# 401
  • Сливен
Аз си купих део от тази серия много ми хареса търся подобен парфюм идеи?

# 402
  • Deutschland
Oriental plum дезодоранта е изкупен в кварталния ДМ, мъжа ми ще провери после в друг магазин, а детето в друг град 😀

# 403
  • оттам, откъдето започва България
Лично аз такива липси на дезодоранти по рафтовете на нашите 3 бр. ДМ магазини в града не съм виждала.  Явно не се ползват толкова.
Аз също предпочитам сух дезодорант и парфюм.

# 404
  • Deutschland
Виждала съм и празни рафтове, особено ако има някоя лимитка или пък през лятото. Тук е невъобразимо топло и влажно.

Общи условия

Активация на акаунт