Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 50 253
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Фрау, поредният дюп на SdJ има ли го вече при вас? Честно, ще им пиша вече, че и по-хубави аромати от 62 има Joy

# 406
Момичета, някой използвал ли е този крем на Микса и какви впечатления имате? Търся добра хидратация за студените дни.

# 407
  • оттам, откъдето започва България
Не съм го ползвала, но предполагам, че ще е хубав.
Аз ползвам тази Микса през деня и съм доволна. Нощен крем за лице не купувам.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 20:11 от Ранобудна

# 408
  • Deutschland
Adalind, според сайта има наличност. Любопитно ми е какъв е този лосион за тяло под формата на дезодорант. А 62 е хитов, да.

# 409
Има същия и дневен. Харесвам марката и се чудех дали да не взема нещо за лице от Микса. Иначе преди купувах две поредни зими Нютроджина хидро бууст, без парфюм.

# 410
Аз съм доволна от кремовете на Микса. Нощният е по- плътен от дневния. И лосионите за тяло са им хубави

# 411
Фрау, тоя мус ми се струва, че хич няма да е икономичен.

Иначе имам спрея за балейската годишнина (не ухае на 62, слава богу), но ужасно много ми лепне върху кожата. Така ли са им спрейовете, друг техен нямам?

# 412
  • Deutschland
Дезодорант ли имаш в предвид? При мен не лепнат. Конкуренцията им  е пуснала коледен душ гел, миналата година си купувах от тях подобен и беше разкошен. Много пенлив и ухаеше на шоколад.

# 413
  • София
Още един глас за Микса и от мен. Ползвала съм крема за лице Mixa Hyalurogel Rich. Богата формула, но не е мазен и попива добре. Кожата ми е много суха, на моменти чак болезнено суха през зимата. Доволна съм и от лосионa за тяло с червената капачка Mixa Cica Repair. Попива бързо, не лепне, има много лек и деликатен аромат. Миналата зима го ползвах след добри отзиви тука в темата и не съм имала никакви кожни раздразнения или сухи участъци.
А сега "инфлуенсната" от вас си поръчах Vaseline Cocoa Radiant.

# 414
Фрау, не, това ми лепне:

Аз, при липсата на коледни аромати, се утешавам с продукти на Dermacol. Някои ми иде да ги изям Joy

# 415
Имам друга разновидност спрей на Balea, също лепне, избягвам да го пръскам върху дрехи, да не остави мазно петно.

# 416
  • Deutschland
Имам спрея на Балеа, имитация на Лост чери. Ще пробвам утре да видя лепне ли.

# 417
  • София
Миналата година имах някаква лятна лимитка спрей Балеа с бляскави частици и наистина много лепнеше. Пръсках основно на ръцете и горната част на тялото, но не и на дрехите. Не знам дали и другите им спрейове са така. Определено чувството не е приятно.

# 418
Момичета, някой използвал ли е този крем на Микса и какви впечатления имате? Търся добра хидратация за студените дни.

Аз съм със суха кожа на лицето. Използвам и дневния и нощния на Микса от няколко години и съм доволна.

# 419

Майка ми много си го харесва и си го купува, обаче на мен ми запуши порите. Остава един слой, който не попива.

Общи условия

Активация на акаунт