Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 50 370
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Измъчих се с този крем.Първо ми мирише лошо,второ ми излизат пъпки от него.

# 421
Много двупосочни мнения. Май ще е най-добре да карам с добре познатия Нютроджина...

# 422
Oriental plum дезодоранта е изкупен в кварталния ДМ
При нас пък само той не е покътнат Grinning От Пистачиото едва докопах 2 бройки,направо регалите бяха леш

Искам да ви питам,някой ползвал ли е продукти на Jean&Len ? Днес ми подариха балсам за къдрави коси и се чудя дали изобщо да го пробвам

# 423
  • Deutschland
На Jean & Len имах шампоан и балсам repair. Нищо особено не са. За къдрава коса съм доволна от Cantu, даже и дълбокопочистващия им шампоан е много добър.
Не знаех, че има дезодорант пистачио. Вероятно са на отделен регал 🤔

# 424
При нас има само слива. Естествено Joy

От аутлета си взех адаптиращия се руж и сега седя и го гледам умно. Май ще ходя да му взимам и четката Grin

# 425
Не съм обърнала внимание и аз, че има дезодорант с шам фъстък. Ще огледам.
Видях, че Катрис и Есенс имат 2 нови лимитирани колекции на тема Алиса в страната на чудесата. Но в инстаграм не видях България в изброените държави, където се очаква да бъдат заредени:

# 426
Напомням за лайфа днес от 18:00 в приложението, ваучер за Милволис.

Мисля, че ми стана ясно каква е манията в Германия на дезодоранта Oriental plump. Поръчах си онлайн поръчка от ДМ с безплатната доставка и дезодоранта наистина е супер. Запасявайте се, докато има.

# 427
  • Deutschland
Наподобява ли някой парфюм?

# 428
Фрау, много ми напомня на познат аромат, но не се сещам на кой…

# 429
  • Сливен
Ох,много е готин като аромат и аз търся подобен парфюм.

# 430
Ох, какви сте подстрекателки, имам сигурно 5 дезодоранта от ДМ, Тезорита, Дав, нооо ще взема и този. 😂

# 431
Може ли линк? Имаме ли го в Б-я?

# 432
# 433
  • София
Как мирише горе- долу? Сладко, силно, цветно?

Edit: Мирисах го, изобщо не ме впечатли. Има и други цветове и май всички наподобяват нещо. Мирисах, където има конденз в капачката, т.е. някой е пръскал. Розовият сякаш наподобява класическия Ла Ви. Никой не си взех, де. Няма смисъл да трупам И дезодоранти.
Ако някой се вълнува, на Алабин има бая бройки от всички. Има и лосион от лилавия, нищо че го няма в приложението.

Затова пък си взех нещо old but gold.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 20:31 от The Catcher in the Rye

# 434
Лилавият, розовият и жълтият са постоянен асортимент от години в ДМ. Мисля, че червеният, който имитира Бакара също вече е постоянен. Това са им парфюмните.

Общи условия

Активация на акаунт