Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 50 258
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Deutschland
Поправям се. Миналата година имаше по Коледа нещо уж коледно на Балеа, даже имам още балсама за устни, беше ми подарък. Нищо, ама нищо коледно обаче няма в аромата, нито в лосиона, нито в душ гела от комплекта.

# 376
  • София
PetyaK99, харесвам консистенцията му, но ми мирише на болница 😒

🤣 А на мен ми е адски свеж аромата 🤣. Може да опиташ другите варианти, мисля има с алое и още един в жълта опаковка, но не знам дали като текстура са същите.
Свеж хич не ми е😆Остава ми един мирис на превързочни материали 🤣
Имам и с алое и аромата е много хубав.

# 377
Същата им е консистенцията. Аз съм имала синия.
Но вазелин с какао и на мен ми е любим. Лосионите на вазелин и аз най -много ги харесвам. Супер попиват и хидратират.

# 378
  • Пловдив
Tрябваше нови талони да заредят днес в приложението на dm, а то само един...

# 379
Аз имам общо 4 нови талона - Zewa, NYX, Garnier и Teo Bebe.
Но с тези 10% няма да се разберем .....
Не смятам да купувам нищо.
На Zewa до скоро купувах голямата ролка от 8 лева, но вече си намерих аналог за 4 лева от магазините за паралелен внос и не смятам повече да я купувам. Не и с 10% отстъпка.

# 380
  • Пловдив
Сега погледнах и вече са заредили още.
Сутринта беше само за Zewa.

# 381
Ама какви са тия 10% наистина. 🤣 За нещо, което е 5 лв… Излагация! Не са длъжни, знам, ама по-добре нищо да не пускат.. Смешно е.

И само 4 талона .. не ми харесват последно време.

# 382
Да, не че са ни длъжни, но все пак...даже аутлет секцията е плачевна Sweat Smile И аз съм затрупана с какво ли не, но хвърлям по едно око на аутлета и талоните. Май единствено талонът на Zewa бива, но вкъщи купуваме от големите опаковки по 16бр. ролки вътре.

# 383
Как не са длъжни като това са единствените им промоции? Angry

# 384
Много харсвах този флуид за ръце, но никъде не го намирам. Аромат, състав, много ми харесва.

# 385
Хубави промоции дават с ваучерите от лайфовете - там са поне 20%.

# 386
На Zewa талона не е ли за кухненски ролки, не тоалетна хартия 🤔

# 387
При мен е за кухненски ролки.

# 388
Да, за кухненска хартия е. Аз малко съм объркала бройката в моя пост, не по 16, а мисля по 12бр. ролки са стековете, които взимаме вкъщи.
За следващия лайф на Миволис е добра отстъпката.

# 389
  • София
Мултивитамините на Миволис са любимите на моя съпруг. Купуваме и други хранителни добавки на същата марка - Омега 3, добавката за коса, Витамин С, бонбони за гърло, и др. Добро съотношение цена-качество. Със сигурност ще се възползваме от талоните от следващия лайф.

Общи условия

Активация на акаунт