Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 49 316
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
DUO са най-добрите лепила за мигли. Има безцветни (първо са бели, но след изсъхване стават прозрачни) и черни

А отстранява ли се лесно, при почистване?

# 721
Да, аз никога не съм имала проблеми досега с тази марка

# 722
Днес пробвах червилото и ружа от Nuts about you колекцията. Много съм доволна. Гримирах се към 09:00 сутринта, до 18:30 нямаше проблем с ружа - много красим цвят, бляскав, пигментиран.
Червилото - това за линията при мен го нямаше. Хапнах към 14:30 и се поизяде, но иначе до 14:30 беше абсолютно непокътнато както и блясъка. Снимката не е направена като хората, но утре може да снимам отново на хубава светлина.

С две думи - направо съм си доволна и от двете неща, само балсама още не съм пробвала.

П.С. Препоръчайте ми моля хубав молив за вежди, който да е пигментиран и издръжлив. Благодаря предварително! ❤

# 723
Аз съм доволна от молива за вежди на Голдън Роуз,цял ден не ми мърда.

# 724
  • Mediterraneo
Аз ползвам този на Мейбълин, много съм доволна, добре пигментира и не мърда цял ден даже при потене в големите жеги

# 725
  • София
Тези двата ползвам. Мейбълин е по-добър и издържа цял ден.
Скрит текст:

# 726
Днес пробвах червилото и ружа от Nuts about you колекцията. Много съм доволна.
От къде си взе червилото? Много ми харесва как стои на устните.

# 727
От Нотино, но виждам, че вече е изчерпано.
По принцип серията е лимитирана и е нова, може да я заредят и в други сайтове.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 12:05 от LieToMe

# 728
  • София
Момичета, не знам дали е споделено тук, но DM казва сбогом на марката S-he и имат разпродажба. Инфо от другата тема

# 729
Имаха добри попадения, имам хубав хайлайтър и лакове за нокти. Ако махнат декоративната козметика на Алверде, ще е по-удачно. Но пък продуктите за коса и тяло са им сполучливи.

# 730
  • Стара Загора
Аз си взех червилото на Essence от Лили.
На мен ми е малко странно, матово, а пък с блещулки Simple Smile
Не съм носила такова досега, но отчитам, че доста се задържа на устните. Да видим дали няма да пресушава.

Да ви питам, докога бяха талоните в приложението на ДМ за календари и подаръчни комплекти на Балеа.
Сигурна съм, че активирах купона, но в момента го няма.

# 731
Талоните - до вчера, включително.

# 732
На мен на Алверде много продукти ми харесват, но не са грим. Техни гримове имам само 2 червила, 1 гланц за устни и една спирала. Само гланцът е хубав, другите са греда. Може би в червилата проблемът е, че поръчах цветовете онлайн и не ми допадат чисто като цвят.
Но имат чудесни продукти за лице, тяло и коса, които използвам постоянно.

# 733
От лили си взех течното червило на есенс с брокат. Нищо особенно не е, със същия ефект ще е ако изсипите брокат в любимото ви течно червило, изробвано е.

# 734
  • При децата ми
Да си задам въпроса и тук: Препоръчайте моля, слънцезащитен крем за лице за нормална към суха кожа, 45+ г.?
По възможност с анти ейдж съставки.

Общи условия

Активация на акаунт