Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 26 737
  • 373
  •   3
Отговори
# 60
Трябва да си намеря някакво боне за коса, понеже ще ходим на НГ за няколко вечери и искам да избегна преса и маша. Открих си моите начини за no heat curls, с различни методи, ама ми се иска през деня по възможност да съм така и вечерта само да пусна косата. Но не ми се иска да ме гледат странно😂 че единия метод е с чорапи, другия с едни пластмасови къдрещи. Та ми трябва нещо, с което да я покривам😅
Видях в дм комплект със скрънчи и маска за очи, дали са хубави?

# 61
Омекотител в един магазин Лили видих преди 2 месеца. За душ гел не си спомням  и дали ми хареса аромата. Май се усещаше ванилия само.

# 62
Трябва да си намеря някакво боне за коса, понеже ще ходим на НГ за няколко вечери и искам да избегна преса и маша. Открих си моите начини за no heat curls, с различни методи, ама ми се иска през деня по възможност да съм така и вечерта само да пусна косата. Но не ми се иска да ме гледат странно😂 че единия метод е с чорапи, другия с едни пластмасови къдрещи. Та ми трябва нещо, с което да я покривам😅
Моите бонета са от коприна за около 10-15 лева от Алиекспрес.

# 63
  • София
Момичета, нещо ново от ДМ. Има вече комплекти на по-луксозни марки

# 64
Моите бонета са от коприна за около 10-15 лева от Алиекспрес.
Може ли снимка отвътре? Иначе взех от х&м

# 65
В какъв смисъл отвътре?

# 66
Вътрешната страна на бонето, понеже съм срещала на места отвътре да не е с тази лъскавата част, а само външно, следователно идеята да се пази косъма се изпарява.

# 67
Въпросът е от какъв материал е, не гледай дали е лъскаво, защото много от тези на пазара са чист полиестер, я трябва да е коприна. Затова си купих боне и ластици от коприна от Алито, тъй като цената им е най-изгодна.

# 68
Janice може ли линк към тази естествена коприна?

Фрау Роял Ванилията от Росман ли е?
Тая вечер урушках целия магазин,но не видях такава ванилия

Редактирам се,сега видях в сайта на Росман,че при нас го няма,но в околията го има наличен.Ще го грабна още утре

# 69
  • Deutschland
От Росман е, в Мюлер също съм го виждала.

# 70
# 71
Може ли предложение за очен серум? В нашия град има Лили, а ще проверя и другите дрогерии. До сега ползвах този с кофеин на ТО.

# 72
  • Deutschland
Привет. Взех от ДМ лосиона на Балеа с ванилия под формата на дезодорант. Тези, които го имат, при вас също ли е мъка пръскането? Успях да изкарам две капки, само за да усетя аромата. Бяха останали последни две бройки, та имах късмет.
Взех и няколко броя от течния сапун с божур да не би да вземат да го спрат.
И детски пунш, всъщност аз за пунш отидох, че децата имат празненство за Коледа.
Никакви коледни серии не видях, много тъпо.

# 73
В Лидъл са пуснали нови шампоани в същите опаковки като Елзев - хидратиращ, за боядисана и за изтощена коса. Някой пробвал ли ги е?

# 74
На мен пък от хидр.шампоани ми омазня косата, има ли шампоан за мазна коса?

Общи условия

Активация на акаунт