Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 27 841
  • 381
  •   2
Отговори
# 75
  • Deutschland
Да се поправя. Лосиона под формата на мус на Балеа е с шам фастък и солен карамел, а не с ванилия. Ухае невероятно, попива що годе бързо и заради аромата, снощи поне три пъти се мазах от лакомия.

# 76
Може ли снимка на този мус лосион? Днес имам път до DM и да го потърся, зарибихте ме.

# 77
  • Сливен
Аз взех този
Видяно в dm: Balea Лосион за тяло Beautiful Dreams (https://www.dm-drogeriemarkt.bg/applink/balea-losion-za-tyalo-be … pdsteilen.laufend)

# 78
  • Deutschland
Ето го

# 79
Благодаря момичета ще го потърся

# 80
Фрау, пак ме подхлъзна. 😅 Ще го взема и аз за проба.

# 81
  • Бургас
Ох, Фрау, като написа за шам фъстък, та се сетих,че купих нещо с него, май шампоан и душ гел беше, ама не съм ги изкарала още. Ще взема да ги тествам днес.

# 82
Да не забравите, че има лайв. Талон за 20% на парфюми, ако ви трябват.

# 83
В приложението има коледен календар и всеки ден има нови талони, ако не сте отваряли до сега, действайте 😅

# 84
Отварям, но не ми се падат талони за марки на ДМ, а точно те ме интересуват.

# 85
Аз имам талон за тези на дм

Ако искаш

# 86
  • Deutschland
Моите талони до момента до момента не са интересни, но важат до 31.12.

# 87
Имам да купувам неща на Dontodent, Denkmit, Jessa... ако не дадат някой смислен купон утре, поръчката ще ми зависне за догодина. Календара да си го държат, както и парфюмите. Гоня 150 броя, и за подарък не ги ща Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 88
Трябват ми Алверде, Денкмит и Дайн бест.

# 89
15% на Алверде ще има, ама чак на 22.12.

Общи условия

Активация на акаунт