Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 31 855
  • 427
  •   3
Отговори
# 105
Пропуснах лайфа днес. Какви талони, освен тези за парфюмите, имаше?

9-10 талона за различни марки парфюми.

# 106
  • Сливен
Това масло на Икаров,бързо ли попива.Със смесена кожа съм,49г.

# 107
И аз съм със смесена. Бързо попива.

# 108
И аз съм със смесена, присъединявам се към мнението на останалите - бързо попива. Аз правя масаж с камък гуа ша, след като нанеса маслото и съм много доволна.

Опитах да заменя комбинацията ми за зимата, но явно няма да стане и сега ще поръчам пак крема на Нютроджина и серума на Алверде. Косата и кожата ми виждат голям зор през зимата. Не знам как е при вас. Повечето хора се оплакват през лятото, при мен  зимата е много по-безпощаден сезон.

# 109
Има ли смисъл според вас да взимам някакви продукти за следродилен косопад? Знам, че е нормално, не съм оплешивяла, но ме гложди всеки път като видя какви космени топки има из нас колкото и да чистя и тн.
Мислех си за Аминексила на Лореал, иначе си ползвам преди миене маска с масла, милва шампоани и на евтерпа, но не знам дали няма нещо малко по-подходящо.
Приемам желирани витамини за коса, кожа и нокти, след тях имам едни капсули мисля на Витамаг беше марката. Чат гпт ми предлага едни други таблетки от аптечната мрежа, не са скъпи, но се чудя за тях - Solgar skin, hair and nails. Приемам и веднъж дневно МСМ.

# 110
Janice,какъв е този камък,снимка,от къде,какво прави?

# 111
  • София
Момичета, доволни ли сте от стимуланта за коса на Икаров? Знам, че е доста обсъждан в много от темите тук, но реално има ли някакъв ефект от него? Взех си го, но не съм го ползвала още... То е ясно, че няма как веднага да си проличи дали действа, та ми е интересно при дългосрочна (и постоянна) употреба как е Simple Smile

# 112
  • Бургас
Много хубаво ухае! Дори и след баня!

# 113
Момичета, доволни ли сте от стимуланта за коса на Икаров? Знам, че е доста обсъждан в много от темите тук, но реално има ли някакъв ефект от него? Взех си го, но не съм го ползвала още... То е ясно, че няма как веднага да си проличи дали действа, та ми е интересно при дългосрочна (и постоянна) употреба как е Simple Smile
Преди ползвах него, от януари ползвам маслата на кхади преди миене и стоя поне 30 мин, понякога и часове.
За растеж мога да кажа, че помага.
Не съм се къносвала от август началото, но тъй като ми е потъмняла косата мислех, че не е пораснала изобщо, но онзи ден се загледах в снимки, които съм правила на дневна светлина и до ушите е израстнала моята коса.
Ако искаш ще ти ги пратя като линк. В Зоя ги има.
Иначе от години си правя маски с масла, но този вид ми е най-лек, не ми омазнява излишно.
Правила съм си почивки по месец-два без масла, не си усещам същата косата.

# 114
  • София
Аз сега ще пробвам Икаров първо. Да не прекалявам.. Но много благодаря Flowers Hibiscus

# 115
За косопад и растеж аз мога да препоръчам Доори. От 2020 ги ползвам, косата ми подстригах на късо каре през 2019, в момента е до дупето. 😀 Косата ми определено ги обича и расте с тях, но и косопада намалява. Не ги сменям от години.

# 116
За косопад и растеж аз мога да препоръчам Доори. От 2020 ги ползвам, косата ми подстригах на късо каре през 2019, в момента е до дупето. 😀 Косата ми определено ги обича и расте с тях, но и косопада намалява. Не ги сменям от години.
Коя серия ползваш? Или ги сменяш?
П.с. Не че сега не съм се заринала с шампоани за няколко години напред…

# 117
Glamo, кралска камелия, Златин еликсир и едно с лилав шампоан и бял балсам (Тайни от изтока ли беше, не се сещам точно). Тези редувам.

Имаха една с червен жен шен - тя беше също превъзходна.

# 118
Миналата седмица ги гледах и се чудих за тях, значи на тях ще се спра.
Вие редувате ли си шампоаните? В момента ползвам керастаз за възстановяване, но го редувам с другите шампоани, които са бюджетни. Но досега не съм ползвала един вид дълго време, като свърши, взимам друга серия, друга марка.

# 119
  • София
Аз преди бях пробвала един на Доори, в жълта или златиста опаковка помня, че беше и грам не ми хареса. Полвах го два пъти и го подарих. Ефектът беше сплескана и все едно немита с дни коса. Явно не съм нацелила подходящия Sad Иначе и аз винаги редувам шампоаните и знам, че така и трябва.

Общи условия

Активация на акаунт