Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 31 440
  • 423
  •   3
Отговори
# 285
Имам толкова Доорита, че на драго сърце ще ти подаря. Голямо разочарование са последните 2 години.

# 286
Аз пък само тях ползвам и харесвам. Купих на сестра ми - не ги хареса, има и пърхот от тях.

А пък на мен ми я правят разкошна - всички серии. Страдам по розово-червената. Тя беше  нещо разкошно също.

Благодаря! ❤

# 287
Да, тя беше хубава серия. Всичките им бяха хубави, но или моята коса се е променила или те са сменили формулите.

# 288
И аз мисля, че са сменени. Преди около 2-3 години редовно купувах, последните два пъти беше страшна греда. Аз също получих нещо като пърхот, косата стана на клечки, абе нещо им развалиха..

# 289
  • Бургас
Камък на Балеа - имате предвид кристала, предполагам?
И аз много го харесвам. Незаменим е за след баня, После вече може и с рол он.

# 290
И аз съм много доволна от него, особено като бях бременна, почти нищо не можех да понасям като миризма от такива парфюми, ароматизатори и тн и си минавах само с кристала. Като съм вкъщи все още го правя, рядко вече ползвам дезодоранти и стикове

# 291
Кристал, да. Малко съм неадекватна, ще ме прощавате. 😁

# 292
Мен така ме изгори този кристал. Трябва да се внимава с него. Чувствителни кожи да са под внимание. Ефективен е, но изгаря много . Не бях се усетила, но после се белих като хиена.

# 293
  • София
В какъв смисъл изгори? Бях го загледала, но май не е безобиден

# 294
  • Бургас
Как така те изгори?
За пръв път чувам!
От доста време се пише за него из форума, но до сега никой не е писал за изгаряне!
Може ли да поясниш?
Прекалено често го употребяваш или....?
И аз не знам!

# 295
Е камък, кристал, все тая, страхотно е 🤣 междудругото все още не мога да понасям аромати Cry а имам няколко парфюма за доизползване и искам да си взема още няколко.. понякога много лошо ми става, пък са минали 5 месеца откакто родих.
Мокриш ли хубаво кожата или кристала, Лолита? Аз го ползвам веднага след баня на неизсушена кожа. Никога не съм имала проблем. А ми е доста чувствителна зона и примерно от дезодоранти се разранявам.

# 296
Мишниците ми бяха черни.. после се обелиха и така. В моя телевизор е проблемът, но да се има предвид…

# 297
И на мен никога не ми се е случвало да ме изгори кристала, но никога не го слагам след епилация например. Тогава сигурно би имало някакъв дискомфорт.

# 298
  • Deutschland
Снощи разопаковах още подаръци. От любимата серия на Дав, шампоана и балсама са страхотни. Олиото не съм пробвала. Мисля, че онлайн са купени. Едно време ги имаше и в Кауфланд България, сега не знам. Кремът за ръце на Рефан с кокос и ванилия овлажнява много добре ръцете, но можеха да се постараят с аромата. На него нямам снимка.

# 299
Момичета, след силен косопад и от вашите препоръки тук, си купих Пептиден серум за растеж на Дори и шампоан от Златна серия. Знам, че след 2 ползвания не може да се изкаже мнение, но все пак да питам - дали помагат конкретно тези продукт за по-бърз растеж и по-плътен косъм? Други неща не съм опитвала на тази марка и не знам какво да очаквам.

Общи условия

Активация на акаунт