Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 31 624
  • 424
  •   1
Отговори
# 270
Не знам дали тук е мястото да питам, но моля да ми препоръчате тъмно кафяв молив за очи, който да не е чуплив. Имам един обикновен на Никс и един автоматичен на Есенс, като и двата са ужасно чупливи. От по-скъпите имам черен на Westman Atelier от западна бюти кутия, който е бетон, но 70 лв за кафяв такъв не са ми по бюджета…

# 271
  • София
Вижте на Impala и Golden Rose - супер евтини са, но са хубави. От скъпите препоръчвам Chanel, а от мидъл - Collistar Simple Smile
А и кафявият молив на Лидъл е топ (за цената си от 2-3 лв). Ако го намерите, вижте го.

# 272
  • София
И аз съм за Golden Rose и Impala.
Импала имат едни силиконови, които нямат мърдане, но не са като тези на Nyx, досега не са ми се чупили. А GR имат и "твърди", които са наситени и икономични, острят се лесно.

# 273
Като говорим за импала, имам моливи за устни техни и много съм доволна. Но с острилката нещо не се справям, запецва, начупва писеца. Такава е двойна на Аura.

# 274
  • София
Те са гадни за острене наистина, защото са като пластмасови. И аз много се дразня, ама няма пълно щастие и заради цената им го прощавам Simple Smile

# 275
Значи не е в мен проблема. А с какво подостряш? Не държа да е остър връх, но да не ми остава в острилката или да не мога да го завъртя да се наостри.
Иначе съм доволна от издръжливостта на молива на nyx duck plump, ама нещо не ми е готино с тези щипкащи ефекти. Отдавна не ползвам такива, а една приятелка ми го подари. С Микропигментация съм и понякога си позволявам само молив, стои много добре. Понякога гланц слагам. Много хубав ефект става.

# 276
  • София
Имам много острилки от моливите на Шанел и Диор и с тях си ги остря. Доволна съм много.

# 277
Сега, когато минахме на евро, разликата в цената на неща в ДМ вече е твърде осезаема. 30-40% надценка гледам на нещата при нас спрямо в немския сайт.

# 278
Тепърва ще се вижда, че у нас цените на всичко са значително по-високи от другите европейски страни.

Препоръчайте ми балсам на Балеа - косата ми е права, не е третирана, търся античен ефект, да се оформя добре, да не стои сплескана или хвърчаща. Да не е протеинов.

# 279
Имаше един чудесен балсам glossy long на Балеа профи, но не го намирам в сайта, може би го няма вече и във физическите магазини.
Ако си брюнетка ти препоръчвам този балсам, косата става много мека и гладка след него:

# 280
Много е хубав този балсам!
Излиза в сайта, показва и наличности в някои от магазините във Варна:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-professional-balsam-za-kaf … 066447240948.html

# 281
Благодаря ви за препоръката. Брюнетка съм и ще го пробвам. А боядисва ли?

# 282
Има някакви пигменти, но не цапа и не покрива бели коси. Дава хубав блясък, не веднъж са ме питали дали съм се боядисвала. Аз не си боядисвам все още косата, въпреки че имам по няколко бели косъма вече. От време на време ползвам и техните оцветяващи шампоани, те са единични дози, като в немския ДМ се предлагат и в голяма тубичка.

# 283
Прави косата по-лъскава, но не е като оцветяващата маска на Вела профи например. Пише, че има екстракт от какао и оттам идва лек пигмент. Но е съвсем естествено.

# 284
Днес купих новата серия Molecular - шампоан, балсам и маската. Ще тествам дай Боже тази вечер, стига бебето да спи добре. 🤣🙏
Не съм сменяла Доори от сто години и реших да тествам Балейските.

До похваля и камък против изпотяване - Балеа. Страхотен! Ползвам от няколко дни и съм супер впечатлена.

Общи условия

Активация на акаунт