Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 32 316
  • 432
  •   1
Отговори
# 255
Това олио съм го виждала само в Ивис и в един местен супермаркет. Другият вид е с макадамия.

# 256
  • София
Кристалите ги има в ДМ, но са в по- различна опаковка. И са силикон като състав, което обяснява хубавия вид на косата.
За много години, момичета Nature Star

# 257
  • Deutschland
Frau,от ДМ ли е това олио и за къдрава или права коса?

Майка ми го е купила от някакъв супермаркет в България. За суха и увредена коса се води.

# 258
Честита Нова Година, момичета! Бъдете здрави, щастливи и имайте късмет във всичко! Purple Heart

Някоя от вас пробвала ли е тази пяна за лице? Интересува ме дали изсушава кожата.

# 259
Момичета, а експресна доставка не е ли възможна?

# 260
Изглежда в момента не предлагат тази услуга. Може да се пазарува само онлайн или в магазина директно.

# 261
Би трябвало днес да я възобновят:

# 262
Честита Нова Година, момичета! Бъдете здрави, щастливи и имайте късмет във всичко! Purple Heart

Някоя от вас пробвала ли е тази пяна за лице? Интересува ме дали изсушава кожата.

Аз мисля, че тази е моята, но трябва да проверя. За съжаление в сайта май вече е изчерпана.

Сега видях, моята е sensitive от същата серия и не е налична. Много добре почиства, не проскърцва лицето, грим съм махала също с нея. Обикновено я ползвам след балма на балеа и наистина не ми е дразнила очите. Предполагам тази хидратиращата няма да изсушава

# 263
+1 от мен за пяната за лице на Алверде. Есента си я купих спонтанно, но определено ми хареса. Добре ми почиства грима от лицето. Рядко слагам спирала, но фондьотен, пудра и руж добре почиства и освежава.

# 264
Вече може да се поръчва с експресно получаване в DM.

# 265
Преди купувах една пяна за лице на Алверде, която е с невен, бях доволна от нея, но тази е нова и се зачудих дали е добра. Ще си я взема при следващо посещение.

На 7-ми ще има лайф с талон за 15% отстъпка на всички Дм марки.

# 266
  • Бургас
Ха, тъкмо навреме. Трябва да си взема прах за пране, паста за зъби и други продукти на Балеа.
Ще се възползвам от купона.

# 267
Кои пасти за зъби на Балеа са хубави?  И прахове?

# 268
Избелваща та паста ползвам и прах за бяло е най- харесван. Имам и за цветно, и течен, а сега взех и капсули

# 269
Използвам вече 5-6 опаковка на избелващата паста на Донто Дент (лилавата опаковка). Много ми харесва!

От препаратите на Денк мит за пране съм използвала този за бяло и за деликатни тъкани, под формата на гел. Доволна съм и от двата.

Общи условия

Активация на акаунт