Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 32 445
  • 431
  •   2
Отговори
# 240
Благодаря за отговорите ,момичета!
Ще видя кое олио или серум за коса ,ще извадя да ползвам.

А за какво ползвате олиото ,което не харесвате?
Става ли за омекотяване на кожа ,пети ,лакти ,за маска за ръце за 5-6 Мин.
Това последното сега ,ще го пробвам. 😁
Че ако не ми харесат повечето олиа да не хвърлям пари на боклука ,ще ги ползвам по някакъв начин.

Имах това олио ,но го подарих на сестра ми. Олиото в наистина много хубаво ,но ароматът ми идва прекалено силен.
Ползвам олиото преди лягане и не искам докато спя да ми мирише на каквото и да е.
Аз от този аромат на олиото не можах да спя. Иначе ако има подобно с такова действие ,ще купя веднага.

# 241
Хм, странно, ще проверя в друг филиал тогава.

# 242
Весела Коледа! Бъдете здрави и благословени! Purple Heart

Фрау, олиото на Langhaarmädchen е чудесно, обаче в България го няма от години. Имат предимно 2-3 тревъл продукта, сега този комплект за зимата с шнола и по случайност пълноразмерен шампоан и балсам от един вид.

Каталози на Лили не видях в магазина, когато бях на място, но на мен ми изпратиха в пратка, която поръчах от сайта.

# 243
С олио за коса не бих мазала тялото, обратното - може.

# 244
  • София
И аз не мисля, че олиата за коса имат и друго приложение, за жалост. Аз ги подарявам, разменям или продавам (ако са по-скъпи) Simple Smile

# 245
Моля препоръчайте ми някакъв крем за много сухи пети ( и за ръце също), че зимата ми стават рани чак...

# 246
  • София
Flexitol, има и за ръце, и за крака.

# 247
Впечатлена съм от няколко продукта. Грима ми беше непокътнат въпреки, че стоях на жестока жега до камина😄 и после дискотека.
Фон дьо тен на Мейбълин, новия с лилавата капачка, но взех номер 126 и май ми е тъмен малко. Не успях да нацеля цвета Sad но пък ще си го нося, не е много по-тъмен от моя цвят, следващия път дано го нацеля😀
Червило Есенс slim stick, молив импала.
Спирала maybelline sky high, очна линия calligraph pro и пудра sheglam velvet veil oil control. С комбинирана кожа съм, на носа и бузите винаги лъсвам, този път всичко си беше на мястото си.
И да се похваля, успях да си направя тънка очна линия. Много не ме бива по принцип и все още малко, още малко.. хубава става, но по-дебела и дълга. Сега съвсем малка и тънка я направих, много добре беше. Че и равна на двете очи 😳

# 248
  • Deutschland
Имам от България изпратено олио за коса с кератин, не се сещам марката и не съм вкъщи в момента. Вчера след пострижка от фризьор, капнах три капки и косата ми стои изгладена като с преса. Фризьорът не ме е изправял. Ще погледна после и ще снимам. Разни неща на Биотен, на които най-много се радвам. Ако са наистина френско производство, ще поръчам директно от Франция. Няма по-хубави за кожата ми.

# 249
Биотен са гръцки

# 250
Фрау, пиши задължително за това олио.

# 251
  • Deutschland
Прибрах се и снимам. Имайте в предвид, че е доста гъсто и мазно като консистенция. За сухи, гъсти коси е перфектно. Майка ми каза, че е имало и друг вид, с макадамия ли, не е запомнила.

# 252
И цената ми харесва. 😅

# 253
И аз го имам това Олио което е показала фрау кътам си го защото ми харесва и ми действа добре..

# 254
Frau,от ДМ ли е това олио и за къдрава или права коса?

Общи условия

Активация на акаунт