Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 32 470
  • 431
  •   4
Отговори
# 225
Аз съм с къдрава коса и е доста, но този крем не ми харесва за моята коса.

# 226
И при мен термозащитата ме правеше на клечки. Едно към едно са моите отзиви като споменатите по горе. Явно си е такъв крема.
И аз не бих го препоръчала. Косата ми е гъста, непокорна и суха. Не е боядисана.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 14:17 от Lale_Lili

# 227
Но мултифункционалния е добър, нали?
Харесала съм го отдавна и чакам да свърши това миаманте.. с правя, фина коса съм, не трябва да утежнява..

# 228
Момичета , препоръчайте ми олио или кристали за коса ,които омекотяват косата и не я утежняват. Краищата на косата ми са сухи и искам да ги хидратирам и омекотя без да утежня косата ,която е много фина.
Свърши ми един от серумите на Avon ,който учудващо много ми хареса.
Лек аромат ,омекотява без да утежнява и не правеше косата на клечки и хвърчаща.
Сега съм със серумът на Cien ,който е ужасен за моята коса.
Не ми харесва. Имам чувството ,че от него става още по-твърда и суха.
Вчера сложих две помпички и уж омекоти малко ,но косата ми стана сплъстена и на клечки. Нямам идея как ,ще го изразходя.
Имам в къщи серуми (олиа и кристали) на Pantene ,Visage ,Hask ,Balea и сигурно пропускам някой ,но не знам кой да започна. Не искам да отварям всички и да пробвам всички.
Съвети?

# 229
  • София
Когато ползвах такива продукти, ето това олио много ми харесваше:

От една година съм с многофункционалния крем на Олиосета и не слагам нищо друго.

# 230
Момичета , препоръчайте ми олио или кристали за коса ,които омекотяват косата и не я утежняват. Краищата на косата ми са сухи и искам да ги хидратирам и омекотя без да утежня косата ,която е много фина.
Свърши ми един от серумите на Avon ,който учудващо много ми хареса.
Лек аромат ,омекотява без да утежнява и не правеше косата на клечки и хвърчаща.
Сега съм със серумът на Cien ,който е ужасен за моята коса.
Не ми харесва. Имам чувството ,че от него става още по-твърда и суха.
Вчера сложих две помпички и уж омекоти малко ,но косата ми стана сплъстена и на клечки. Нямам идея как ,ще го изразходя.
Имам в къщи серуми (олиа и кристали) на Pantene ,Visage ,Hask ,Balea и сигурно пропускам някой ,но не знам кой да започна. Не искам да отварям всички и да пробвам всички.
Съвети?

От тези, може да редуваш. На суха коса, особено вечер преди лягане - по много малко количество разтриваш в ръце и леко нанасяш на косата.
При нужда през деня също. Не утежнява ако сложиш по една малка капчица.
Но не  олио преди термообработка.

# 231
  • София
Е, доколкото разбрах, тя ги има тези Simple Smile Повечето такива олиа са яко силикони и доста омазняват, особено, ако е по-фина и къса косата... Аз имам супер много - и скъпи, и дрогерийни и няма някое, което да ми е уау. Може би на Paul Mitchel единствено ми допада повече, както и на Davines. Аз слагам на леко влажни ръце по една малка капчица и само в краищата.

# 232
Аз си взех на Balea олиото за коса по препоръка от форума, и съм много доволна.
Косата ми е сравнително рядка, с мазни корени и сухи краища, и определено като нанасям от него седи по-мека и лъскава, включително и по-лесно се разресва, респективно по-малко накъсване. Като цяло косата ми бързо се омазнява, но не е от олиото, просто си е такава.

# 233
  • София
Аз обаче в крайна сметка си взех термозащитния крем на Олиосета, защото другия го нямаше в Лили, а имах -15% за конкретното. Ще дам отзиви, като го ползвам на мокра коса, но пробвах на един кичур и наистина е доста мазен.

От олиата за коса съм доволна от това. Уж не е за фини коси, но моята го изпива и ми се отразява добре.

# 234
Аз последно си взех това олио и съм много доволна:
https://barecare.bg/olio-za-kosa-lador-wonder-hair-oil-100ml

# 235
  • Deutschland
Олиото Langhaarmädchen от ДМ препоръчвам.
В ДМ има нов вид шампоан и балсам Oriental magic, влязох набързо за брашно и излязох и с шампоан. По-късно, ако имам още сили ще го пробвам.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 16:38 от Фрау С

# 236
  • София
На мен това на Balea пък въобще не ми хареса. Направо го изхвърлих. То май нищо на марката не ми допада - нито за коса, нито за тяло. Вярно, че са по 2-3 лв душ геловете, но според мен за нищо не стават Simple Smile Може би единствено дезодорантите. На Alverde са ми една идея по-добре.

# 237
Тази година в Лили няма ли каталог, който да върнеш догодина и да ти намалят сметката?

# 238
Има, аз си взех. До касите стоят.

# 239
Има каталог и аз си взех

Общи условия

Активация на акаунт