Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 32 522
  • 431
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Момичета, моя близка дама спомена, че си търси червило и реших да я зарадвам за Коледа. Дайте ми идея за марка и разновидност? Мислех си за Бел Хипоалергеник, защото е с чувствителна кожа. За предпочитане цветът да е нюд, там видях един, който ми се струва много подходящ.

# 212
  • София
Аз препоръчвам на Лореал червилата. От дрогерийните те са ми най-любими. Този цвят е много хубав и според мен би отивал на всеки - https://lillydrogerie.bg/insolent-173-528912. Сравнявят го с Pillow talk на Шарлът, а на мен дори повече ми харесва. Може да си харесаш и друг цвят, но според мен е супер за подарък. В Лили е с 2 лв по-евтино в момента Simple Smile

# 213
  • София
На Макс Фактор онзи ден пробвах няколко и ми допаднаха, доста мазнички и неизсушаващи ми се сториха на ръката. Пробвах -005 и 015 - и двата са нюд.

Имам и горното препоръчано, също хубав нюд, да.

# 214
  • Русе

Днес забелязах в Лидл, но тъкмо ги зареждаха. Ползвала съм измивния пилинг с киселините,аз го имам в опаковка от миналата година и съм много доволна.
Но серумът е нов поне за мен и мисля да му дам шанс.

# 215
Аз от този розовия пилинг пламнах, не знам дали защото бях бременна ( от позволените съставки е), но пък през годините ми се случва от различни продукти да пламна, макар, че нямам известни алергии и не ми е никак чувствителна кожата. Дано е било само при мен. Иначе им харесвам продуктите, имам едно олио за коса бая време го ползвам, шийт маските ми харесват също. Имам и маска за коса с арган, но дали е хубава ще разбера скоро.

# 216
  • Deutschland
Здравейте. Ако всичко е наред, тези дни ще пътувам до България. Искам освен всичко останало, да купя подарък на една жена, която преподава екстра  математика на дъщеря ми, тоест извън училището. Жената е на възраст около 50, от Беларус, нямам идея какво харесва. Всички жени обаче харесваме аромати, сапуни, парфюми и т. н. Та, има ли някакви подаръчни комплекти от сорта на Българска роза или нещо типично нашенско, което бихте ми препоръчали, ако сте ползвали? Благодаря ви предварително.

# 217
Ако летиш, в  безмитната е пълно  с подаръчни комплекти. Не знам кои са качествени, но има няколко различни марки.

# 218
  • Deutschland
Не. С автомобил сме.

# 219
В елитис се продаваха доста продукти на българска роза,незнам дали ги подържат още ..

# 220
  • Варна
Здравейте. Ако всичко е наред, тези дни ще пътувам до България. Искам освен всичко останало, да купя подарък на една жена, която преподава екстра  математика на дъщеря ми, тоест извън училището. Жената е на възраст около 50, от Беларус, нямам идея какво харесва. Всички жени обаче харесваме аромати, сапуни, парфюми и т. н. Та, има ли някакви подаръчни комплекти от сорта на Българска роза или нещо типично нашенско, което бихте ми препоръчали, ако сте ползвали? Благодаря ви предварително.

в булмаг има голямо разнообразие от козметика с българска роза -
https://bulmag.org/category/all?brandIds=1414&hasQuantity=1
https://bulmag.org/category/all?brandIds=16&hasQuantity=1

ето две марки, мисля, че и други имаше, ако искате потърсете

# 221
  • София
Тъй като вече ги има и в Лили, ще питам тук. Някой ползвал ли е този крем? Много мазен ли е, пише за гъсти и буйни коси.
Имам спрея и съм доволна, но ми изсушава леко. Като цяло, всякаква обратна връзка ще ми е полезна.

# 222
Този крем на мен не ми хареса ..утежнява ми косата ,става на клечки ,седи мазна ..с боядисана ,чуплива коса съм ,живея на морето влага бол ..мултифункционалния крем ми допада 4 опаковки вече изхабявам

# 223
  • София
При мен този крем е единственото, което успява да ми укроти косата, така че да я изправя с четка и сешоар и да няма фриз. Но аз съм с гъста и трудна за овладяване коса с много фриз, естествено чуплива. И дори на мен ми утежнява и става на клечки, ако прекаля с количеството. Разликата с крема "всичко в едно" е много голяма. Определено ще го поддържам наличен, но е за много непокорни и гъсти коси.

# 224
  • София
Благодаря, аз съм с фина коса, средно гъста, боядисана и много много суха. Явно не е за мен. Чуплива е по рождение и фризът ми е спътник.

Общи условия

Активация на акаунт