Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 26 925
  • 374
  •   1
Отговори
# 315
При мен има и един за 10% на всички ДМ марки, който ми дадоха за достигане на ново ниво.

# 316
Купих си двата препоръчани молива за очи на Сиен и на Импала. На Сиен е потресаващо бледо кафяво, колкото и да натискам, не вади цвят и това е. Но на Импала е топ наистина - наситен кафяв цвят с едно движение. Благодаря, че ме светнахте за него. Hug Иначе не се счупиха и двата, или поне аз все още не съм успяла, че не изключвам повредата да е и в моя телевизор. Sweat Smile

# 317
  • София
Да не сте си взели за вежди? Учудена съм, защото имам тъмнокафявия и е много мек и пигментиран. Те ги слагат на едно място, но тези за вежди имат четчица, а за очи - не.

# 318
Ползвам серума на balea с ниацинамид .Искам да взема и този с витамин с или ретинол. Знаете ли как да ги редувам сутрин и вечер?

# 319
Вит.С сутрин, ретинол вечер.

# 320
Има нови талони в приложението на ДМ.

# 321
благодаря ти .А ниацинамида да го спра ли?

# 322
  • София /Абсурдистан

Този дезодорант е много хубав за чувствителна кожа, ползвам го от много време. Става и за тийн- ки.

# 323
  • София
Аз взех за проба този стик на Балеа https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-antiperspirant-stik-maximu … 066447945072.html.

# 324
благодаря ти .А ниацинамида да го спра ли?
Не. Редувай го с ретинола. И без това в началото не слагаш ретинол всяка вечер. Има тема за ретиноидите прочети там как се започва, че не на всеки понася.

# 325

Този дезодорант е много хубав за чувствителна кожа, ползвам го от много време. Става и за тийн- ки.
Да, права си. Няколко сме изразходвали, но сега харесах като миризма този и чакам отзиви

# 326
  • София
Дами, някоя пробвала ли е тази маска?
Преди няколко страници Фрау похвали кристалите на марката, които действително са добри, и сега се зачудих на маската. Не знам но на продуктите, които аз ползвам, вече има бая надценка, та винаги съм добре настроена и към по- бюджетни алтернативи.

# 327
Аз си взех от Лидл 🤭 този балсам. Ами, скорошно време по- полезно нещо не съм си купувала! Страхотен е за 5лв. https://sortiment.lidl.ch/fr/catalog/product/view/_ignore_catego … ditioner-0206654/

# 328
  • Deutschland
Коя маска на Лидл хвалехте? Тази зелената или оранжевата?

# 329
Аз съм доволна от оранжевата маска с арганово масло. Прави косата ми сравнително мека и бляскава.

Общи условия

Активация на акаунт